29 mars 2019 malmö redhawks speltips frölunda shl

Speltips inför Malmö Redhawks – Karlskrona HK 29/11: Favoriten hittas

Det är ingen hemlighet att hemmalaget är klara favoriter inför mötet mellan Malmö Redhawks och Karskrona HK i SHL. Matchen spelas i den skånska huvudstaden.

Nu är vi i runda slängar 21 matcher omgångar in i den här SHL-säsongen och nu går det att säga att både Malmö Redhawks och Karlskrona HK är besvikelser så här i säsongsledningen – fast på olika sätt.

Malmö Redhawks har gjort ett par fantastiska säsonger, inte minst förra, och väntades i år ta nästa steg. Nu är laget i för sig på slutspelsplats, men det finns många poäng upp till lagen längst upp i topp. Laget har helt enkelt misslyckats med att hitta jämnhet, även fall topparna är fortsatt höga.

Jämför det med Karlskrona HK, som 21 omgngar in har 19 poäng och bara fyra vinster efter full tid. 60 insläppta säger det mesta. 37 gjorda framåt är klart sämst i hela ligan och ska vi hitta nästa lag får vi skruva upp mätaren med hela tolv mål. Det säger en del.

Klar favorit här

Visst, formen är inte helt strålande, men Malmö Redhawks är fortsatt ett tungt lag på hemmaplan. Där blir det så gott som alltid tunga och täta möten med topplagen i ligan, medan sämre lag får vända hem utan poäng.

Malmö Redhawks har fyra raka vinster mot Karlskrona HK, vilket inte ska ska underskattas. Nästjumbon har faktiskt bara en seger på de tolv senaste mötena med skåningarna. Även det ganska tydliga siffror.

Vi tror mycket på hemmaseger här, men för att skruva upp insatsen går vi ett snäpp längre bort.

Malmö Redhawks -1 (asian handicap) spelas till 1,91 gånger degen hos Betser. Då får vi pengarna tillbaka vid uddamålsseger.

  Rygga spelet hos Betser – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Malmö Redhawks -1 (asian handicap)
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, onsdag 29/11
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 60%
X: 20%
2: 22%
Över 4,5 mål: 57%
Under 4,5 mål: 49%