15 september 2018 Mora Örebro speltips SHL

Speltips inför Mora – Djurgården 2/12: Spel på 1×2-marknaden

Djurgårdens IF fortsätter att ånga på i SHL och hoppas nu ta ytterligare en vinst i bortamötet med Mora IK. Vårt speltips betalar över dubbla degen.

Här kan vi säga direkt att vi tycker oss ha hittat ett ordentligt spelvärde.

Ett formtoppat och starkt Djurgården tar sig upp till Mora för en bortamatch som i för sig kan vara svår på pappret, men som den här säsongen borde tillhöra den enklare kategorin av motstånd och match.

Mora har nämligen sett rejält stabbiga ut under inledningen av säsongen och är fast förankrade i botten av SHL-tabellen. Nu har det i för sig sett lite bättre ut under oktober och början av november, men med tre raka förluster och 5-0-käftsmällen mot HV71 senast finns det ingen anledning att omvärdera den generella uppfattningen om var Mora ligger till i termer av potential och kvalité.

Djurgården plockar det här

Det råder ingen tvekan om att Djurgården är höstens stora utropstecken i SHL. Med ett fartfylld spel och en fin defensiv organisation har laget visat sig svårslaget, samtidigt som de har haft det där lilla flytet som krävs. Det gör att laget nu ligger trea i tabellen och på allvar blandar sig i som en outsider inför vårens slutspel.

Formen är god med tre raka vinster och det finns ingen anledning att inte se Djurgården som klara favoriter här. 6-0-vinsten från höstens första möte mellan lagen vittnar om klasskillnaden om inte annat.

Djurgården vinner (ordinarie tid) spelas till 2,05 gånger såsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Djurgården vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  18:00, lördag 2/12
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 30%
X: 23%
2: 49%
Över 4,5 mål: 57%
Under 4,5 mål: 48%