18 april 2019 predators stars dallas nashville speltips nhl

Speltips inför Nashville Predators – Boston Bruins 5/12: Lite snålare

Efter det senaste mötet är känslan att Nashville Predators och Boston Bruins täpper till mer när lagen nu möts igen i NHL. Det öppnar för ett speltips på målmarknaden.

Nashville Predators får besök av Boston Bruins och här är känslan att det kan bli en ganska tät historia. I inledningen av säsongen var det här två lag som hade lite svårt att få till det, men båda har ryckt upp sig i november månad. Det ser plötsligt betydligt mer stabilt ut i båda lagen.

Senast lagen möttes tog Boston Bruins en tung 4-3-seger hemma, i en match som skiljde sig ordentligt från förra säsongens möten. Då blev det ofta betydligt mer målsnålt. Inför det här mötet känns det som att den trenden är på väg tillbaka.

Boston Bruins är i våra ögon klart bättre när de prioriterar försvarsspelet. 3-0-vinsten mot Philadelphia Flyers senast var en sån insats. Ser vi till lagets senaste matcher har merparten slutat med mindre än fem mål.

Ingen målfest att vänta

Adam McQuaid och Peter Cehlarik har båda varit skadade en längre period och väntas inte vara tillbaka än på några veckor för sitt Boston Bruins. Därtill är Jake DeBrusk skadad och missar matchen mot Nashville Predators.

Hemmalaget saknar möjligen den offensiva hänföraren Ryan Johansen, samtidigt som Scott Hartnell, Yannick Weber och Ryan Ellis alla definitivt är otillgängliga i just den här matchen.

Nashville Predators har i för sig spelat ett par målexplosioner till matcher på sistone, men nu väntar match mot ett betydligt mer återhållsamt lag. Det lär prägla matchbilden.

Under 5,5 mål spelas till 1,96 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 5,5 mål
Odds:  1,96 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, tisdag 5/12
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 44%
X: 24%
2: 34%
Över 5,5 mål: 50%
Under 5,5 mål: 52%