28 november 2017 New Jersey Devils Florida Panters speltips NHL

Speltips inför New Jersey Devils – Florida Panthers 28/11: Överskattning

Spelbolagens övertro på mål är slående inför NHL-matchen mellan New Jersey Devils och Florida Panthers, en match som spelas natten till tisdag den 28 november.

Speltipset inför matchen mellan New Jersey Devils och Florida Panthers i NHL utgår helt från ett odds som har halkat upp ett par tiondelar för högt.

Spelbolagen verkar ense om att det här blir en målsnål historia, men känslan är att William Hill tagit den övertygelsen på tok för långt. Det är också det som bli ingången till vårt spel.

På ena sidan har vi ett New Jersey Devils som Formen är ganska god, även fall den fina säsongsinledningen och formen under den planat ut något. Tre vinster på de fyra senaste vittnar om att laget kanske är på gång, men det sprudlar inte fullt så mycket om laget längre. Tyngre går det för Florida Panthers, som blandar högt med lågt konstant. Det händer för lite framåt och laget känns ganska tama.

Inget lag som sprudlar

Tre spelare missar matchen för hemmalaget. New Jersey Devils får därmed klara sig utan Marcus Johansson, Kyle Palmieri och Mirco Mueller.

Hos gästerna är det Evgenii Dadonov och Radim Vrbata som är osäkra och kommer att testas sent.

I våra ögon är det inget av lagen som sprudlar för tillfället. Därmed borde inte spelbolagen vara så fast förankrade i tanken om en målrik historia.

Under 5 mål, ordinarie tid (asian handicap) synas till galna 2,62 gånger såsen hos William Hill. Då får vi pengarna tillbaka vid fem mål.

  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr bonusspel!

Speltips:

Speltips:  Under 5 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  2,62 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  01:00, tisdag 28/11
TV:   
Stream:    

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 45%
X: 24%
2: 34%
Över 5,5 mål: 51%
Under 5,5 mål: 53%