Speltips inför New York Devils – Edmonton Oilers 10/11: Inget skrällspel för oss

Simon Pålsson Publicerat: 8 November 2017

Efter ett par sega matcher hoppas New Jersey Devils hoppa tillbaka upp på hästen när Edmonton Oilers gästar natten till fredag svensk tid. Hela 2,80 gånger degen ger vårt speltips.

Efter en galet stark inledning på den här säsongen har segertåget tappat lite i fart för New Jersey Devils del i NHL. Det som såg så väldigt lovande ut har planat ut något sista veckorna.

Med det sagt är det fortsatt ett spännande lag som inte går att räkna ut. Spelbolagen har fortsatt en klar tendens att underskatta New Jersey Devils. Inför hemmamötet med Edmonton Oilers har laget visserligen tre raka förluster, men dessförinnan var formen som bekant väldigt god. Därtill har målskyttet fortsatt att fungera – åtta mål på de tre förlusterna är inte så pjåkigt – varpå en seger liksom ligger och väntar. Nu får laget åter spela på hemmaplan mot ett överkomligt motstånd. Det kanske är läge för en seger igen?

Edmonton Oilers är verkligen inget lag att skrämmas för mycket av. Visst, laget bortaslog New York Islanders med 2-1 efter förlängning senast, men förlorade dessförinnan med hela 4-0 hemma mot Detroit Red Wings. Förra veckan vann laget mot just New Jersey Devils på hemmaplan, men orkar Edmonton Oilers verkligen återupprepa den bedriften? Känslan är att det ligger revansch i luften.

Rakt spel hämtas

New Jersey Devils har ett par tunga avbräck fortfarande, men nu börjar det närma sig comeback för både Kyle Palmieri och Marcus Johansson. Båda kommer att testas tätt inpå just det här mötet och kan komma att spela igen. Travis Zajac och Michael McLeod är hur som helst inte spelklara ännu.

För gästernas del finns det tre spelare som ser ut att missa matchen. Anton Slepyshev, Drake Caggiula och Andrej Sekera dras alla med problem, men de två första kan komma att spela om det vill sig riktigt väl. Det pekar dock mot att Edmonton Oilers väljer att vila dessa två i detta bortamöte.

I vår värld vore det logiskt om New Jersey Devils studsade tillbaka nu. Tre raka förluster – varav en mot just Edmonton Oilers borta – ligger till grund för stor revanschlusta.

New Jersey Devils vinner (ordinarie tid) spelas till anmärkningsvärt höga 2,80 gånger degen hos Unibet. Tack och bock.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  New Jersey Devils vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, fredag 10/11
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: