6 oktober 2018 New Jersey Devils Edmonton Oilers speltips nhl global series

Speltips inför New York Islanders – Edmonton Oilers 8/11: Rakt spel hämtas

New York Islanders kliver in i nattens NHL-möte mot Edmonton Oilers med gott självförtroende. Kanske räcker det lång väg när matchen väl ska spelas också?

New York Islanders och Edmonton Oilers gör upp i ett av många NHL-möten natten till onsdag svensk tid. Här var det bara att välja och vraka bland vilken match som känns mest intressant ur ett spelperspektiv, men från östkusten går det alltså att gräva fram spelvärde.

Hemmalaget har verkligen fått upp farten på sistone och ser väldigt starka ut i vissa matcher. Det finns en frejdighet och en tyngd i offensiven som påminner om den New York Islanders hade för ett par säsonger sedan. Den fina formen har också gjort att laget klättrat lite i den totala NHL-tabellen och i händelse av en seger plötsligt kan ligga topp sex. Sex vinster på de åtta senaste är ett starkt facit. Märk väl att båda förlusterna kommit på bortaplan.

Det här går att jämföra med Edmonton Oilers, som verklkigen börjat snubbla. Ynka två vinster på de sju senaste är inget vidare och nu väntar dessutom den första bortamatchen efter en hemmasvit på fem matcher. 0-4-förlusten mot Detroit Red Wings var ingen boost för självförtroendet, varpå det är ett lite sargat lag som åker iväg.

Formen fäller avgörandet

Adam Pelech, Shane Prince och Alan Quine missar matchen för New York Islanders. Det är avbräck som laget har lärt sig att hantera och som inte borde ha för stor inverkan på matchen.

Anton Slepyshev och Andrej Sekera är spelarna som missar matchen för gästernas del. Inte heller här är det några avbräk som kommer att förlama laget fullkomligt.

Skadeläget i lagen är ingenting som påverkar matchen särskilt mycket den här gången. Snarare är det formen som är den starkaste faktorn att ta i beaktande. Att New York Islanders dessutom får spela på hemmaplan ska inte underskattas.

2,40 gånger pengarna på ett rakt spel på hemmalaget lockar ordentligt. Det synas till 2,40 gånger pengarna hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  New York Islanders vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,40 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, onsdag 8/11
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 42%
X: 24%
2: 37%
Över 5,5 mål: 58%
Under 5,5 mål: 45%