4 januari 2018 Sverige USA speltips jVM semifinal

Speltips inför Ryssland – Sverige 1/1: Favoriten vinner

Det blir ett favoritspel inför årets första match mellan Ryssland och Sverige i JVM. Klockan 02:00 är det nedsläpp det som är den sista gruppspelsmomgången.

Natten till den första dagen på det nya året spelas så den sista omgången i gruppspelet i pågående JVM-turneringen, där Sverige trots vissa tveksamheter här och där trots allt imponerat sett över hela gruppspelet. Som vanligt.

Trenden med ett obesegrat svenskt juniorlandslag i de här turneringen är således intakt och inför den sista matchen mot Ryssland kan Sverige helt enkelt cementera förlustnollan. Det är väldigt imponerande på alla sätt.

Problemet har inte sällan kommit först i slutspelet mot lag som Kanada, USA och i många fall Ryssland. Nu vill juniorkronorna på alla sätt undvika ett sådant scenario och lär gå för att verkligen spänna musklerna i den här matchen. På så sätt kan lagets självförtroende inför slutspelet också vässas ytterligare.

Vi följer helt enkelt trenden

Ryssarna har darrat lite under gruppspelet och ser som vanligt aningen loja ut i den här fasen av turneringen. Kanske är det just här mentaliteten skiljer sig mellan de här båda länderna, där ryssarna allt ser till att vara bäst när det väl gäller.

Därför tror vi inte att Ryssland tänker förta sig här heller. Det finns liksom ingen anledning. Hellre sparas det på krutet inför kvartsfinalen och resten av slutspelet där vi inte tänker räkna bort ryssarna som en kandidat att gå hela vägen. Även fall den här upplagan av det ryska landslaget inte känns lika stark.

Sveriges mycket tunga försvar, deras fina trend i gruppspelet och formen generellt talar för juniorkronorna. Det får ligga till grund för vårt spel.

Sverige vinner (ordinarie tid) spelas till 1,95 gånger såsen hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Få upp till 500 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Sverige vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Expekt (500% – 500 kr)
Spelstopp:  02:00, måndag 1/1
TV:    
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 31%
X: 21%
2: 50%
Över 4,5 mål: 69%
Under 4,5 mål: 38%