16 november 2017 Skellefteå Färjestad speltips SHL

Speltips inför Skellefteå AIK – Färjestad BK 16/11: Tät historia

Det finns ingen självklar favorit inför mötet mellan Skellefteå AIK och Färjestad BK i SHL. Det öppnar för ett skrällspel till hela 4,50 gånger degen.

Efter ett tio dagar långt uppehåll åkte Färjestad upp till Luleå för en tuff bortamatch i förra omgången. Där åkte laget på en minst sagt tung förlust, 4-1, varpå det nu råder en viss osäkerhet kring var laget står.

Osäkerhet är väl egentligen ordet som allra bäst förklarar eller sammanfattar Skellefteås inledning på den här säsongen. Det är inte samma tyngd och självklarhet i det här laget som för ett par säsonger sedan – det är en trött men ack så given poäng att lyfta – och det går inte riktigt att veta var laget står idag. Det lär sluta med en slutspelsplats som vanligt, men kan Skellefteå hota?

Ser vi till formen går det inte att bli klokare. Bra resultat blandas med rena bottennapp och det enda som känns någorlunda säkert är att laget åtminstone inte gör bort sig på hemmaplan. Å andra sidan förlorade man så sent som för en månad sedan hemma mot bottenlaget Brynäs på hemmaplan.

Spel på 1×2-marknaden

Färjestad å sin sida inledde som sagt säsongen strålande, men har sett aningen mer begränsade ut på sistone. Den där flygande starten har avtagit något och poängskörden har mattats av. Det beror huvudsakligen på att målskyttet inte är fullt så sprudlande längre, men defensivt ser det i stora stycken fortsatt bra ut.

Det gör att FBK spelar många täta matcher, ofta med uddamålsvinst åt endera håll. Något liknande går nog att vänta sig inför den här matchen, mellan två lag som när Skellefteå spelar hemma bör bli ganska jämna. Vi tror på en tät historia – kanske uddamålsvinst åt något håll – vilket öppnar för ett skrällspel.

4,50 gånger degen betalar Betway för det raka krysset (X – oavgjort). Det synas glatt.

  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,50 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, torsdag 16/11
TV:    
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 47%
X: 22%
2: 32%
Över 4,5 mål: 57%
Under 4,5 mål: 50%