Speltips inför Skellefteå AIK – HV71 25/11: Målrik historia?

Simon Pålsson Publicerat: 24 November 2017

Skellefteå AIK och HV71 gör upp i lördagens tidiga möte i SHL. Spelbloggare.se har hittat ett speltips till strax över dubbla insatsen. Tack, säger vi.

Tidigt lördagsmöte i SHL väntar. Upp till Skellefteå är vad som gäller för HV71, som nu har en lite tyngre trend i ligaspelet.

Laget har nämligen två raka förluster, båda i ganska stor stil. Först 1-6 hemma mot Linköping och sedan 1-4 hemma mot Djurgården vittnar om att allting kanske inte är perfekt just nu.

Om vi ser till hela säsongen har HV71 haft ganska svårt att hitta en jämnhet i sina prestationer. Just nu ligger laget i för sig stabilt på slutspelsplats, men det finns en del kvar att önska för att HV71 ska kännas som en vettig kandidat i vår. Nu väntar som sagt match borta mot Skellefteå AIK, ett lag som HV71 förlorade med 6-2 mot i oktober.

Spel på målmarknaden

Trenden är klart bättre för Skellefteå, som kommer till matchen med två raka vinster mot Luleå. 7-4 senast var en rejäl urladdning och ser vi till lagets senaste matcher är det en tydlig målrik trend. På Skellefteås sex senaste matcher har publiken bjudits på 43 mål. Det ger ett snitt på över sju mål per match.

Samma målrika trend finns för gästerna, som dels visat tydliga defensiva problem på sistone, men som också gjort en hel del mål framåt dessförinnan.

Likt senast lagen möttes tror vi på en öppen match. Då slutade matchen 6-2.

Över 5 mål, asian handicap (ordinarie tid) spelas till 2,02 gånger såsen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål, asian handicap (ordinarie tid)
Odds:  2,02 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  15:15, lördag 25/11
TV:    tvfyra logo  cmoresport logo
Stream:    cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: