15 november 2017 Södertälje Troja/Ljungby speltips Hockeyallsvenskan

Speltips inför Södertälje SK – IF Björklöven 6/11: Formen avgör

Form är en färskvara och inför mötet mellan Södertälje SK och IF Björklöven i Hockeyallsvenskan är det just formen som lär fälla avgörandet. Det tror åtminstone vi.

Hockeyallsvenskan åker vidare i en väldigt fart och på måndagen går det minsann att gräva fram ett intressant speltips. Vårt fokus hamnar här på matchen i Södertälje, där hemmalaget Södertälje SK får besök av IF Björklöven.

Det här blir lagens andra möte den här säsongen och det är hemmalaget som har revansch att utkräva efter lagens första möte. Då vann nämligen IF Björklöven med 4-1 efter tre mål i tredje perioden.

Sedan dess har det hänt en hel del, inte minst med Södertälje SK. På sex veckor har laget fått lite mer fart under sina skridskor och nu ser det plötsligt klart bättre ut, även fall tabellpositionen fortfarande är ganska blygsam. Ett par segrar och laget kan dock plötsligt skugga toppen – så jämnt är det. På senare tid har formen varit oerhöt bra. laget har nämligen fem segrar på de sex senaste och har faktiskt bara förlorat två matcher sedan början på oktober månad. Det är ett bra facit.

Formen fäller avgörandet

Efter att ha inlett säsongen väldigt övertygande ser det plötsligt inte lika kul ut längre för IF Björklöven. Formen på sistone är minst sagt darrig, med fem förluster på de sex senate. Därtill har målskyttet varit helt under isen i många matcher. På dessa fem förluster har laget bara skrapat ihop totalt tre mål. Då säger det sig själv att det är svårt att vinna hockeymatcher.

Form är som bekant en färskvara och känslan är att det är just den delen som kommer att ha störst inverkan på just den här matchen. På det hela taget är lagen så pass jämna att det är andra saker som avgör. Här är det helt klart hemmalaget som har vind i sina segel.

Södertälje SK +0.0 (asian handicap) spelas till 1,86 gånger degen hos Betser. Det är samma spel som draw no bet, det vill säga att vi får pengarna tillbaka vid oavgjort efter ordinarie tid.

  Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Södertälje SK +0.0 (asian handicap)
Odds:  1,86 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, måndag 6/11
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen: