7 februari 2019 tjeckien sverige speltips odds rekar matchguide

Speltips inför Sverige – Tjeckien 8/11: Premiär i Karjala Cup

Tre Kronor spelar sin första match i turneringen Karjala Cup på onsdagskvällen. Med tanke på att Sverige spelar på svensk mark har laget en klar fördel när Tjeckien gästar.

Då är det åter dags för det svenska landslaget att samlas och med tanke på att OS stundar andra sidan årsskiftet finns det lite mer att läsa in av den här landslagssamlingen.

Nu väntar hur som helst ett gäng matcher i Karjala Cup, som spelas runt om i Europa. Behrn Arena i Örebro är skådeplatsen för Tre Kronors premiär i turneringen då Tjeckien kommer på besök. Därefter spelas resten av matcherna i den finska huvudstaden Helsingbfors.

Förbundskaptenen Rikard Grönborg har tagit ut en mycket stark svensk trupp, med toppspelare från SHL och flera andra tunga namn från andra europeiska klubbar. Linus Omark, Staffan Kronwall och Jhonas Enorth är bara tre av många bra namn i den här truppen.

Svensk seger direkt

För motståndet står alltså ett tjeckiskt landslag som i vårt tycke in alls har samma tyngd i sitt lag. Det är svårt att läsa in för mycket av lagets prestationer på sistone, inte minst då senaste matchen spelades i augusti månad. Klart är i alla fall att laget gick bra i sommarens VM fram till dess att de fick möta lite bättre motstånd. Då åkte laget ut med 3-0 mot Ryssland.

Med tanke på att Sverige spelar på hemmaplan, har en stark trupp att tillgå och dessutom vill ta den här turneringen på största allvar inför stundande OS-turnering i februari månad, tror vi på Tre Kronor.

Det raka spelet på Tre Kronor spelas till 1,72 gånger pengarna hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Betway ger nya kunder 1 000 kr bonus

Betway är bolag för dig som älskar löpande kampanjer för befintliga kunder. Testa idag och få 1 000 kr bonus direkt.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips:  Sverige vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,72 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:00, onsdag 8/11
TV:    
Stream:   

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 57%
X: 22%
2: 26%
Över 4,5 mål: 62%
Under 4,5 mål: 44%