16 december 2017 Sverige Sydkorea speltips Channel One Cup

Speltips inför Sydkorea – Sverige 16/12: Galet odds

Oddssättarna har nog varit tidiga på julglöggen inför mötet mellan Sydkorea och Sverige. OBS! Det är nedsläpp redan 11:00 på lördagsförmiddagen för den morgontrötte.

Channel One Cup fortsätter med Tre Kronors andra match i turneringen. 3-1-förlusten mot Ryssland var på intet sätt en pinsam insats, men problemet var helt klart spetsen i offensiven. Där räckte inte Sverige till.

Nu väntar ett betydligt enklare försvar att bryta ner, men faktum är att vi redan nu kan höja ett varningens finger för detta sydkoreanska landslag som inte ska underskattas. Dels har laget tagit oerhörda klev på bara några år – det är ju ett helt annat Sydkorea nu än för tio år sedan – men framförallt tycker vi oss se att laget kan streta emot bra mot större lag.

Ser vi till inledningen på just den här turneringen har laget redan hunnit med att spela två matcher. Dels mot Kanada, förlust 4-2, och dels mot Finland, förlust med 4-1. Två raka förluster är såklart aldrig imponerande i den bemärkelsen, men det faktum att laget de facto kan spela mot sådana lag utan att göra bort sig imponerar. Då har ändå kanadensarna och finnarna varit ännu större favoriter – sett till spelbolagens sätt att justera sina odds inför matchen – än vad Sverige är just i det här mötet.

Bwin sticker ut hakan

Att Sverige är löjligt tydliga favoriter även här råder det ingen tvekan om. Konstigt vore såklart annars. 3-1-förlusten mot Ryssland, där det tredje målet faktiskt kom i slutminuten, är ingenting att skämmas över och om ingenting väldigt oförutsett sker ska Sverige vinna komfortabelt här.

Det som går att fråga sig är dock hur stort Sverige faktiskt vinner. I våra ögon finns det ingenting som talar för en målmässig explosion. Snarare lär ett tidigare lite trubbigt svenskt anfallsspel få nöja sig med 3-5 puckar. Om sydkoreanerna pillar in en puck bör de också klara följande lina.

Sydkorea +4,5 finns till smått otroliga 2,10 gånger såsen hos Bwin. Då kan laget alltså förlora med 5-1 utan att vår kupong spricker. Det spelar vi med ett stort leende på läpparna.

  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Sydkorea +4,5
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  11:00, lördag 16/12
TV:    
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 0%
X: 0%
2: 0%
Över 5,5 mål: 0%
Under 5,5 mål: 0%