Speltips inför Toronto Maple Leafs – Arizona Coyotes 21/11: Klasskillnad

Simon Pålsson Publicerat: 19 November 2017

Det är klasskillnad som råder när Toronto Maple Leafs får besök av Arizona Coyotes i NHL. Vårt speltips betalar långt över dubbla såsen och synas med glädje.

Ser vi till säsongsinledningen finns det all anledning att vara skeptisk till Arizona Coyotes, som 22 matcher in i säsongen bara har vunnit en enda match efter full tid. Därtill har laget tre övertidsvinster och totalt 11 inspelade poäng. Det ger ett snitt på 0,5 poäng per match. Det säger sig själv att det är ett fullkomligt horribelt facit.

En stor del av förklaringen ligger i det defensiva arbetet, som varit direkt undermåligt. 85 insläppta (!) mål är mer än tio mål fler än näst sämsta defensiva lag i ligan. Det håller helt enkelt inte.

Toronto Maple Leafs har öppnat betydligt bättre och skuggar i toppen, just nu på tredjeplatsen. Det finns mycket att vara glad för i deras spel, som båda känns frejdigt och offensivt öppet. Det spelas ofta väldigt intressanta möten när Toronto Maple Leafs står på ena sidan. Med sex raka vinster är formen dessutom god, varpå vi räknar med att laget tar kommandot här.

Tydligt favoritskap

Hemmalaget är inte bara favoriter sett till resultaten så här långt under säsongen. Det faktum att Toronto Maple Leafs kommer till den här matchen med i stort sett bästa lag är självklart även det en stor fördel. Joffrey Lupul är fortsatt inte spelduglig; i övrigt finns det ingenting att anmärka på vad gäller skador eller avstängningar.

Aningen värre är det för gästerna, som kan få klara sig utan nyckelspelaren Niklas Hjalmarsson, som drog på sig en skada förra veckan. Jakob Chychrun har fortsatta problem med sitt knä och kommer inte att spela här.

Som sagt ser vi en solklar favorit här. Vi tror på en komfortabel hemmavinst.

Toronto Maple Leafs -1,5 spelas till 2,40 gånger såsen hos bet365.

  Registrera dig hos bet365!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips:  Toronto Maple Leafs -1,5
Odds:  2,40 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (Registrera dig här! Regler & villkor gäller.)
Spelstopp:  01:00, tisdag 21/11
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: