Speltips inför Växjö Lakers – Luleå HF 30/11: Ofta öppna matcher

Simon Pålsson Publicerat: 29 November 2017

Växjö Lakers är på jakt efter en ny fullpoängare på torsdagskvällen. Då väntar nämligen match hemma mot ett Luleå HF som sett något starkare ut – offensivt inte minst – på sistone.

SHL-torsdag väntar även den här veckan och fokus hamnar bland annat på mötet i Växjö, där hemmalaget Lakers får besök av ett Luleå HF som sett allt starkare ut på sistone.

Efter en smått tveksam inledning på säsongen har norrlänningarna en positiv trend just nu, med 6-0-vinsten mot Karlskrona HK senast som härlig fjäder i hatten. Det offensiva spelet har vaknat till liv på allvar och det har gjort att laget lyckats plocka en hel del poäng igen.

Det finns fortfarande vissa problem med defensiven – det släpps in på tok för mycket mål – men för oss neutrala åskådare behöver det inte vara någonting negativt. Här finns det all anledning att förvänta sig öppna matcher.

Växjö Lakers växlar upp igen

Som vi var inne på i vårt speltips blev Växjö Lakers senaste SHL-match en jämn och tät historia mot HV71. Till slut kunde hemmalaget, Växjö Lakers alltså, vinna med uddamålet och ta ytterligare en tung seger i toppen av tabellen.

2-1 var dock lite av en outlöst nysning, varpå vi nu förväntar oss ett Växjö Lakers som allra helst växlar upp ett par snäpp i offensiv intensitet. Nu är det dags att bjuda hemmapubliken på några mål.

Faktum är att Luleå HF har ett väldigt bra facit mot just Växjö Lakers, medfyra segrar på de fem senaste matcherna. Det blir ofta jämna matcher och alldeles uppenbart spelar lagen på ett sätt som gör att det blir tätt. Inte sällan får vi se en del mål. Det tror vi på även den här gången.

Över 4,5 mål (ordinarie tid) synas till 1,80 gånger såsen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, torsdag 30/11
TV:    spoartkanalen logo cmoresport logo
Stream:    cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: