24 mars 2018 Brynäs Växjö Lakers speltips SHL kvartsfinal

Speltips inför Växjö Lakers – RB Salzburg 7/11: Målspel i fokus

Det blir ett målspel när det är dags för returmötena i Champions Hockey League. Växjö Lakers tar sig an RB Salzburg på hemmaplan och måste vända ett underläge från första mötet.

Efter att ha förlorat det första mötet mot österrikiska RB Salzburg är det nu dags för Växjö Lakers att försöka vända på resultatet på hemmaplan i returen.

Förlusten på bortaplan var aningen överraskande, men känslan var att gästerna inte riktigt gick för fullt där. Hemma i Växjö ska det helt enkelt inte vara något snack, utan här förväntar vi oss en komfortabel seger för Lakers.

Spelbolagen är inne på samma spår och ska vi få någon acceptabel form av ränta på våra satsade kronor behöver vi traska upp ett par snäpp på handkapplinan. Det känns spontant inte särskilt intressant. Frågan är nämligen hur mycket energi hemmalaget vill ödsla här, samt om inte RB Salzburg de facto är ett helt okej lag sett till den defensiva organisationen.

Inga dräpande gäster direkt

Vad vi känner oss desto mer säkra på är gästernas sätt att ta sig an matchen. Borta mot Växjö Lakers får RB Salzburg utan tvekan iklä sig rollen som underdogs och gör nog klokast i att inte riskera för mycket bakåt. Då kan det bli väldigt smärtsamt.

Därmed tror vi på en defensiv och försiktig approach till matchen, med fullt fokus på kontringar och att försöka bevaka den ledning som laget trots allt sitter på. Vi tror inte att Växjö Lakers, som har oerhört god form i SHL, släpper till något i onödan heller.

RB Salzburg under 1,5 mål i matchen (ordinarie tid) spelas därför till 1,81 gånger degen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  RB Salzburg under 1,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,81 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, tisdag 7/11
TV:    
Stream:    

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 76%
X: 11%
2: 14%
Över 5,5 mål: 45%
Under 5,5 mål: 59%