24 mars 2018 Brynäs Växjö Lakers speltips SHL kvartsfinal

Speltips inför Växjö Lakers – SC Bern 12/12: CHL-retur väntar

Efter att ha förlorat på bortaplan är det dags för Växjö Lakers att slå slag i saken och vända på steken inför sin hemmapublik. Förutsättningarna borde vara mycket goda.

Efter 3-2-förlusten nere i Bern förra veckan gäller det nu för Växjö Lakers att vända på steken i returmötet på hemmaplan. Det som väntar är nämligen returmöte i Champions Hockey League.

Som bekant har Växjö Lakers haft en strålande säsong hemma i ligaspelet, med en fantastisk inledning både sett till spelet och antalet poäng. Så här långt känns laget som självklara favoriter till SM-guldet senare i vår.

Det har varit lite si och så med prioriteringen av CHL, men nu verkar det trots allt som att laget vill ta sig hela vägen om det nu ändå ska hålla på att spelas. Det återstår på sin höjd fyra matcher och det kan vara värt att ta det hela vägen in i mål. Så är vi övertygade om att laget resonerar.

Växjö Lakers vänder på steken

Formen är god, motivationen är på plats och nu spelar Växjö Lakers dessutom inför sin hemmapublik. 3-2-förlust borta är ett fullt rimligt resultat att ta med sig hem och vi kan inte se hur laget inte skulle kunna vända det på hemmaplan. Men då krävs alltså seger.

SC Bern är inget lag att bli skrämda av och även fall de går fint i det inhemska ligaspelet håller de inte samma nivå som Växjö Lakers. Det enda som kan sätta käppar i hjulet är om hemmalaget inte riktigt är där 100-procentigt rent mentalt.

Vi tror dock på Växjö Lakers.

Det raka spelas synas till 1,95 gånger krämen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Växjö Lakers vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  18:30, tisdag 12/12
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 51%
X: 18%
2: 32%
Över 4,5 mål: 60%
Under 4,5 mål: 45%