Speltips inför Vegas Golden Knights – Arizona Coyotes 4/12: Galet skrällspel

Simon Pålsson Publicerat: 3 December 2017

Det känns som att en skräll mycket väl kan ligga i luften inför NHL-matchen mellan Vegas Golden Knights och det Arizona Coyotes som såg riktigt starka ut senast.

För fjärde gången den här säsongen är det dags för Arizona Coyotes att försöka störa Vegas Golden Knights. Det har onekligen inte varit den mest lyckade av uppgifter så här långt, med tre raka förluster, varav en efter förlängning.

Därmed är det ett revanschsuget lag som besöker Nevada. Den här gången finns det all anledning att verkligen tro på någon form av jämnare historia. Faktum är att bottenlaget Arizona Coyotes har gott självförtroende inom gruppen efter 5-0-vinsten mot New Jersey Devils senast. Kanske har laget äntligen fått upp farten?

I slutet av november vann Vegas Golden Knights mot just Arizona Coyotes, men därefter har laget åkt på tre raka svidande förluster. Det har dessutom varit förluster i stor stil och nu finns det viss anledning att faktiskt ställa sig lite frågande till var laget står just nu. Känslan är hur som helst att gästerna kan såra ordentligt här.

Vi går på skrällspelet

Det finns fortsatt några avbräck i det Arizona Coyotes som haft en tung inledning på säsongen. Niklas Hjalmarsson, Antti Raanta och Jakob Chychrun är inte spelklara ännu och missar den här matchen.

Vegas Golden Knights har i för sig problem på målvaksfronten sedan Marc-Andre Fleury och Oscar Dansk båd är skadade, men som vi vet är det inga nya skador, utan någonting laget hanterat länge. Clayton Stoner har också missat stora delar av säsongen. Efter diverse skavanker är David Perron, William Carrier och Deryk Engelland nu nära comeback. Det kan bli en varsin sådan redan i den här matchen.

Det finns med andra ord klart fler avbräck hos hemmalaget.

Arizona Coyotes har revanschlustan, självförtroendet efter segern senast och möjligen ett skönt flow. Vegas Golden Knights är klart tagna på sängen efter en risig period på sistone. Det öppnar för en skräll.

Arizona Coyotes att vinna spelas till 3,50 gånger såsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Arizona Coyotes vinner (ordinarie tid)
Odds:  3,50 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, måndag 4/12
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: