Speltips inför Vitryssland – Sverige 26/12: JVM-premiär

Simon Pålsson Publicerat: 26 December 2017

Sverige inleder årets JVM-turneringen med en på pappret ganska enkel motståndare i form av Vitryssland. Trots det tror vi att svenskarna behöver anstränga sig för att vinna.

Äntligen dags för den finaste av traditioner. När julgröten är slut är det dags att rikta fokus mot någonting betydligt roligare – nämligen JVM i ishockey.

Precis som tidigare år känns det som att Sverige kliver in i den här turneringen med väldigt högt ställda förväntningar. Det lag som Sverige tar sig an turneringen med är även den här gången ett starkt sådant.

Vitryssland väntar i premiären och precis som det brukar vara i en premiär är det inte helt enkelt att veta exakt vad som går att förvänta av lagen. När Sverige väl har kommit igång ska Vitryssland – såklart – vara en enkel nöt att knäcka. Nu kan det dock smyga sig in lite krampaktighet i det hela med tanke på att den här truppen inte har särskilt mycket gemensam istid att luta sig tillbaka på.

Vitryssland stretar emot bra

Som ni vet kommer Vitryssland inte att kunna blanda sig i striden om en placering långt upp i den här turneringen. Visst, som hockeyland händer det en del saker, men än så länge är det fortsatt en väldigt lång väg upp till de ledande inom ishockey, däribland Sverige.

Hur som helst har Vitryssland blivit bättre på att faktiskt streta emot i den här typen av matcher. I en premiär säger det sig själv att Sverige inte riktigt kommit igång till fullo och det är någonting som det sämre laget på pappret faktiskt kan utnyttja. Det är precis det vi förväntar oss inför den här matchen också.

Spelbolagen håller Sverige som löjliga favoriter och det är såklart rätt. Vitryssland +4,5 spelas dock till 2,05 gånger julgröten hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Vitryssland +4,5
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:00, tisdag 26/12
TV:   svttva logo
Stream:   svtplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: