Speltips, Linköping – Djurgården 2/2: Riktigt vasst spel hittat

Spelbloggare Publicerat: 1 February 2017

Torsdagen bjuder på en handfull SHL-matcher – ena mellan formstarka Linköping och ett mindre hett Djurgården. Inspirationen hämtas från målmarknaden och vi investerar i en 1,85-oddsare.

Helt fastspikat är det inte, men mycket ska i alla fall till för att Linköping ska misslyckas med att bli en del av topp sex i SHL och därmed helt säkert få spela slutspelshockey. Femteplatsen innehas och ner till playin-området har man ett rätt bekvämt avstånd på sju poäng. Men som vi vet, vänder det fort i SHL.

Annat hos Blåränderna från Stockholm. De hittas på död mark i tabellen, men har fått blodsmak i jakten på platserna ovan, playin. Tre raka förluster till trots, bara två pinnar har man upp dit – och då har Karlskrona, som har den där platsen ovanför, tappat stilen totalt. Gör mer eller mindre ingenting rätt, radar upp förluster.

Linköping klarar linan

Det här blir knappast en ”walk in the park” för Linköping, men på målmarknaden och spelen till deras favör har intressanta, värdesiffror dukats upp.

Lite liknande tankar som när vi spelade HV71 att vinna över DIF till 2,05 x polletterna häromdagen – ett spel som prickade redan under ordinarie tid.

Skillnaden mellan parterna är ändå rätt stor, det är bara att titta på tabellen. Därtill har LHC medvind och momentum; vunnit åtta av de nio senaste matcherna. Ett superbt facit. En hel del mål framåt i dessa matcher förstås – och nu senast vann man med 5-2 borta över Leksand.

Gästerna var inblandade i en tajt match senast, vilket slutade upp i en 1-2-förlust – den tredje raka förlusten. Känslan är att en mer öppen match väntar nu när ett så pass formstarkt motstånd står på andra sidan isen och man inte stärks av den fantastiska hemmapubliken på Hovet.

Ladbrokes sticker ut hakan på målmarknaden och skickar ut hela 1,85 x insatsen för att Linköping ska göra minst tre baljor, inklusive övertid och straffar, och det synar vi.

  Rygga spelet hos Ladbrokes – Få 1 000 kr bonusspel!

Speltips:

Speltips: Linköping över 2,5 mål (inklusive övertid/straffar)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp: 19:00, torsdag 2/2
TV:  cmorehockey logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: