Speltips inför Toronto Maple Leafs – Vegas Golden Knights 7/11: Underskattade gäster

Simon Pålsson Publicerat: 6 November 2017

Trots att laget har inlett säsongen på ett strålande vis fortsätter spelbolagen att underskatta Vegas Golden Knights. Skadeläget må vara ansträngt, men gästerna bör ha en god möjlighet att såra Toronto Maple Leafs.

Efter att ha inlett säsongen på ett strålande vis ser det plötsligt inte lika bra ut för Vegas Golden Knights, som fick en liten dipp i prestationerna förra veckan. Det resulterade i tre förluster på fyra matcher, men tack vare vinsten mot Ottawa Senators senast känns det som att laget åter är på gång.

Det ska också sägas att målskyttet var intakt rakt igenom hela den dåliga perioden. Trots att laget gjorde minst tre mål i alla matcher utom en räckte det inte till poäng. Nu väntar hur som helst match borta mot Toronto Maple Leafs och här kan det nog bli åka av.

Hemmalaget har nämligen också visat sig vara ett lag som spelar målrika matcher. Dessvärre för deras del är formen inget vidare, med en seger på de sex senaste. Å andra sidan fungerar målskyttet okej, men det släpps in på tok för många mål. Totalt 25 insläppta på de sex senaste talar sitt tydliga språk.

Tänk på skadeläget

Skadeläget ser väldigt ljust ut för hemmalagets del. Joffrey Lupul jobbar hårt för att kunna återgå till matchspel, men är ännu inte spelklar. I övrigt finns det inga avbräck att anmärka på inför matchen.

För hemmalagets del har skadeproblemen blivit ännu värre, åtminstone på en position. Laget står nämligen utan sina tre huvudsakliga alternativ på målvaktspositionen. Marc-Andre Fleury, Oscar Dansk och Malcolm Subban missar alla den här matchen. Clayton Stoner är dessutom inte spelklar än.

Med andra ord lär gästerna vara relativt sårbara bakåt, något som möjligen tvingar fram laget ännu mer för att även göra mål framåt. Å andra sidan har Vegas Golden Knights visat sig vara ett naturligt offensivt lag, vars utgångsläge alltid är en offensiv hockey.

Vi tror på en målrik historia och tror att gästerna står för ett gäng av målen.

Vegas Golden Knights över 2,5 mål (inklusive förlängning) spelas till 1,96 gånger pengarna hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Vegas Golden Knights över 2,5 mål (inklusive förlängning)
Odds:  1,96 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, måndag 6/11
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: