Streama Milan Inter

Behov av en fräsch oddsbonus? Här är våra fyra bästa rekommendationer!

Helgen är här – och som vanligt har vi mycket sport och spel att se fram emot. För att fira det lite extra har vi på Spelbloggare plockat fram de bästa bonusarna just nu och just för dig.

De europeiska toppdivisionerna ska avslutas och det bjuds på såväl allsvensk fotboll som världsmästerskapshockey – med mera!

Varför inte passa på att fylla på spelkassan med en eller ett par fina välkomstbonusar hos de bästa bookiesarna?

Våra rekommendationer:

Betser:

Det är inte utan anledning som vi utsett Betser till månadens spelbolag. De är en utmanare till de stora jättarna och en nytänkande aktör på marknaden, där du inte bara spelar mot oddssättarna – utan andra spelare och dina vänner.

  Missa inte att haffa din välkomstbonus om 100% upp till 1 000 kronor hos Betser här!

Expekt:

Expekt är ett beprövat och respekterat spelbolag, som med sina konkurrenskraftiga odds är en svenskfavorit. Har du inte ett konto hos dem, då är det verkligen på tiden att du skaffar ett…

  Via denna länk får ni läsare en fyrdubblad bonus hos Expekt – 2 000 kronor istället för 500 kr!

Betfair:

Betfair har utökat sitt utbud – från enbart spelbörs, till att nu ha odds satta av oddssättare. Letar du efter de bästa oddsen? Titta då in hos Betfair!

  Här får nya kunder 100% upp till 1 000 kronor i välkomstbonus hos Betfair!

Betsson:

Betsson är ett måste för alla – oavsett om man spelar i liten eller stor skala. De har bra odds och ett brett utbud. Och ni har väl inte missat deras ”Stryktipsdödare” EttKryssTvå?

  Saknar du ett konto hos Betsson? Klicka här, öppna ett – och få ett riskfritt spel på 1 000 kronor