Europatipset / EttKryssTvå spelförslag 17/12: Storslam på gång?

Spelbloggare Publicerat: 17 December 2017

Genom att ta del av vårt spelförslag från Betssons EttKryssTvå under söndagen kan 768 kr omvandlas till drygt 1,2 miljoner kronor. Matcherna kan lika väl appliceras på Europatipset, som innehåller samma matcher.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
GuideSå här spelar du på EttKryssTvå!

1. West Bromwich – Manchester United: X2

Ett kryss kan West Bromwich absolut mäkta med. Manchester United var extremt illa ute mot AFC Bournemouth senast och hade flyt i att det landade i en trea. Värdskapet har fått till defensiven – nu handlar det bara om att hitta rätt framåt.

2. Bournemouth – Liverpool: X2

Garderar. En ny favorit i fara! Liverpool svajar ofta till och Bournemouth, som förvisso inte vunnit på fem matcher, stod för en mycket fin insats i veckan. Räcker trots allt inte till en vinst?

3. Celta Vigo – Villarreal
: 1X

För närvarande står Celta Vigo mycket starkt! Presterat även mot de bästa konkurrenterna och är erkänt solida hemma. Vad som hänt med Villarreal är svårförståeligt. Tappat momentum helt.

4. Las Palmas – Espanyol: 1

God chans för tabelljumbon, som var så starka hemma ifjol. Nu får de inte till det, men vann i alla fall senaste matchen på Estadio de Gran Canaria. Espanyol har förlorat fyra av de fem senaste matcherna.

5. Atalanta – Lazio: 1X

Oväntat tapp för Lazio när de föll hårt med 1-3 hemma mot Torino. Svårt att ladda om nu? Avbräck deluxe med Ciro Immobile borta. Atalanta har fantastisk form! Vinner på löpande band. 1X.

6. Crotone – Chievo: X2

Det ser inte ljust ut för Crotone. Håller på att halka ner under strecket efter fem raka förluster. Chievo mer stabila och har större kapacitet. Undviker att förlora.

7. Fiorentina – Genoa: 1

Gillar starkt var Fiorentina visat upp på sistone. Hemmastarka. Möter ett Genoa som bröt en fin svit via en 1-2-förlust hemma mot Atalanta. Passande tillfälle att ställas mot dem…

8. Sampdoria – Sassuolo: 1

Formkurvan pekar neråt för Sampdoria, men här ska de ha toppchans. Urstarka på hemmaplan! Sassuolo har steppat upp ett snäpp – ändå svårt. Viss nivåskillnad.

9. Hannover – Bayer Leverkusen: 1X2

Luras inte helt av resultatraden! Hannover har visats starka på hemmaplan. Kan ställa till med bekymmer för ett formstarkt Bayer Leverkusen. Summa summarum: alla tecken.

10. Leipzig – Hertha Berlin: 1X

Alldeles för bra kryss att inte syna. Leipzig befogade storfavoriter. Men! Fyra raka utan vinst, varav de två senaste slutat oavgjorda. Hertha Berlin har fått in nytt mod i truppen. Max en pinne, dock.

11. Nantes – Angers: 1

Onödigt att dra på för stora växlar av Nantes senaste matcher. Har kvalitet och stått inför en del tuffa uppgifter. Löser tre färska pinnar mot nästjumbon? Det tror vi.

12. Nice – Bordeaux: 1X

Kanske inte alltid helt förtjänt – ändå tre raka serievinster. Nice ser bättre ut. Bordeaux är en stor besvikelse. Under isen och bör inte lyckas knipa hem hela potten, är känslan.

13. Lyon – Marseille
: X2

Skrällvärde! Lyon har vunnit två raka, men inte utan problem. Inte helt harmoniskt i sitt spel. Marseille har inte torskat på 12 matcher i Ligue 1.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Insats: 768 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 5 474 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 1 221 917 kronor
Spelstopp: 15:00, söndag 17/12
Bonus: Betsson (1 000 kronor riskfritt spel!)