18 april 2018 Real Madrid Athletic Bilbao Speltips

Gratis stream, odds och startelvor: Alavés – Real Madrid 23/9

Deportivo Alavés mot Real Madrid – var kan man se matchen helt utan kostnad? Det har vi svaret på. Dessutom djupdyker vi i alla förutsättningar inför matchen samt ställer ut de bästa oddsen, för den som funderar att spela på matchen.

Gratis stream:

Bet365 sänder matchen helt utan kostnad för deras kunder, nya som gamla. Spelbolaget har en fantastisk TV-tjänst, Bet365-TV, där det visas tusentals event varje år, allt från de europeiska toppdivisionerna, som spanska La Liga, till amerikanska MLS och holländska Eredivisie.

   Klicka här för att öppna konto hos Bet365 och se matchen gratis – få 1 000 kr i välkomstbonus!

När spelas matchen, TV-tider:

Lördag, 16:15, ska avsparken på Mendizorrotza Stadium tas – en match som förhoppningsvis har mycket att bjuda på. Den visas på Viasat Fotboll, Viasat Ultra HD i fantastisk kvalitet eller Viaplay med inför-, under- och eftersnack.

Förutsättningar och tidigare möten:

Det är två stora besvikelser vars spelare ska ställa ut skorna på mattan. Deportivo Alavés var förvisso redan tippade i botten av serien, men situationen är så pass illa att det blivit fem förluster av fem möjliga och på det; inte ett enda mål framåt. Enda seriekonkurrent som också står med en nolla i poängkolumnen är Málaga.

När ska det vända för Alavés? Det kanske är mycket begärt att vinna här, men poängen måste trilla in snart om resten av tabellen inte ska spurta ifrån dem totalt.

Bättre tajming att ställas mot Primera División- och Champions League-mästarna Real Madrid får Alavés inte, även om de fortfarande är enorma underdogs. ”Marängerna” har uppträtt svajigt under seriestarten och föll, trots en kavalkad av målchanser, med 0-1 hemma mot Real Betis under veckan och dessutom står Champions League-spel mot Borussia Dortmund på menyn i mitten av nästa vecka.

Detta kommer betyda att Real Madrid roterar friskt i startelvan, när fokus redan är på annat håll, och sådant har ju ställt till det för stora europeiska pjäser och storfavoriter förut. Alltid svårt att varva serie- med Champions League-spel.

Tappen har varit så många för Real Madrid att de är placerade på tabellens sjundeplats med ett snålt facit, i deras mått mätt, om åtta inspelade pinnar på fem matcher. Detta medan Barcelona, den främsta utmanaren om titeln, kammat fullt och en förlust här skulle därmed vara helt förödande för mästarna.

Lagen mötte varandra för första gången på tio år i fjol, i samband med Alavés uppflyttning, och Real Madrid vann båda mötena – hemma med 3-0 och borta med 1-4. Tittar vi tillbaka ännu längre har det blivit sju raka segrar för dem, sedan 2002 och framåt.

De bästa oddsen inför Deportivo Alavés – Real Madrid:

Statistik inför Deportivo Alavés – Real Madrid:

Vanliga frågor inför Deportivo Alavés – Real Madrid:

Var spelas Deportivo Alavés – Real Madrid?

Mendizorrotza Stadium.

Vilken TV-kanal sänder Deportivo Alavés – Real Madrid?

Viasat Fotboll och Viasat Ultra HD.

Hur kan man streama Deportivo Alavés – Real Madrid?

Via Bet365 (1 000 kr välkomstbonus)

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.