19 maj 2018 Juventus Hellas Verona Speltips

Gratis stream, odds och startelvor: Juventus – Lazio 14/10

Gratis stream för Juventus mot Lazio på Allianz Stadium – var hittas det? Det har vi svaret på! Utöver det får ni ta del av oddsen, bonusar, allt inför matchen, bland annat startelvorna och den viktigaste statistiken, i denna artikel.

Gratis stream:

Unibet är en av de världsledande aktörerna för oddsspel, casino och poker. De har dessutom en lika uppskattad som fantastisk livestreamingtjänst med sport från världens alla hörn, allt från på andra sidan Atlanten till europeiska toppfotboll, däribland italienska Serie A. Och ja, den tas del av helt utan kostnad!

  Öppna ditt konto hos Unibet här, se matchen utan kostnad – och få 1 000 kronor i välkomstbonus!

När spelas matchen, TV-tider:

Lördag, 18:00, drabbar Juventus och Lazio samman på Allianz Stadium. Matchen ses bäst på Viasat Sport med allt snack inför, under och efter matchen.

Förutsättningar och tidigare möten:

Matcherna mellan de italienska storklubbarna blir alltid speciella historier, i intensitet och med allt runtom. Nu handlar det dessutom om två parter som är uppe och nosar på toppen av tabellen; Juventus som tvåa med två pinnar upp till serieledande Napoli och med Lazio en trea bakom kvällens motståndare.

Snacka om att rivstarta direkt efter uppehållet, eller hur?

Juventus har med järnhand dominerat Serie A sedan flera år tillbaka, men har nu fått rejäl konkurrens i toppen – och hittas alltså inte ens på toppen av kullen, utan som tvåa. Tätt skikt där uppe…

Årets Champions League-äventyr inleddes även sådär och efter den tuffa 0-3-förlusten mot Barcelona studsade de tillbaka och värjde undan Olympiakos med två mål mot noll. Svårt att sia vart ”Den gamla damen” står.

Och Lazio, då? De ses inte som den hetaste av titelkandidater, men är förstås inte borträknade i racet. Bortsett från förlusten mot nämnda Napoli har man stått upp väl i seriespelet och före uppehållet krossades Sassuolo med tennissiffrorna 6-1.

Europa League, som Lazio medverkar i, har det blivit vinster i de två inledande matcherna i – utan att briljera. Seriespelet först och främst, det är huvudfokus.

Inför matchen är det förstås Juventus som står som favoriter. Över ett helt spelår ska de vara bättre än Lazio och nu stärks de av att spela på hemmaplan, där de i princip aldrig förlorar. Galen vinnarkultur som växt fram på Allianz Stadium. Kan Lazio bli de som sätter stopp för dem?

Vad som är värt att nämnda är att Lazio har positiva minnen från Supercupfinalens möte mot Juventus, som de vann med siffrorna tre mål mot två. Det var den första inbördes vinsten på 14 matcher, i vilka Juventus stått som vinnare i 12 redan efter 90 minuter och dito efter 120 vid ett av de övriga tillfällena.

De bästa oddsen inför Juventus – Lazio:

Statistik inför Juventus – Lazio:

Vanliga frågor inför Juventus – Lazio:

Var spelas Juventus – Lazio?

Allianz Stadium.

Vilken TV-kanal sänder Juventus – Lazio?

Viasat Sport.

Hur kan man streama Juventus – Lazio?

Via Unibet (1 000 kr välkomstbonus)

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.