18 april 2018 Real Madrid Athletic Bilbao Speltips

Gratis stream, odds och startelvor: Real Madrid – Atlético Madrid 8/4

Lördagsfest och derbyfotboll – Real Madrid mot Atlético Madrid. Gratis stream till matchen, oddsen och startelvorna har vi samlat här, till ert förfogande, inför derbyt den 8/4 april, 16:15. 

Gratis stream:

Unibet är inte bara ett av marknadens bästa spelbolag, utan de har också en suverän livestreamingtjänst med allt från fotboll i de europeiska toppdivisionerna, till de minsta av sporter i de lägsta av divisioner. Hundratals event – varje månad.

   Klicka här för att öppna konto hos Unibet och se matchen gratis!

När spelas matchen, TV-tider:

Lördag 16:15, 8/4, är det avspark på Santiago Bernabéu. Viasat sänder i sina kanaler Viasat Ultra HD och Viasat Fotboll samt streamar på Viaplay. Givetvis med studio inför, under och efter matchen.

Förutsättningar och tidigare möten:

Ett huvudstadsderby mellan två av landets absolut mest framgångsrika klubbar de senaste åren. Som ni förstår är det här en stor händelse i Madrid specifikt, men även fotbolls-Europa som helhet.

Viktigast av allt är dock de tre blytunga poängen som finns i potten. Real Madrid, som är formstarkt, kan spurta ifrån Barcelona nu när det drar ihop sig i serien och Atlético Madrid slåss om tredjeplatsen, vilken leder direkt ut i Champions League, mot med Sevilla – och det är en tajt kamp. Fyran får för övrigt kvala till CL.

Är det någonting de senaste åren lärt oss, är det att aldrig räkna bort Atlético Madrid i matcher av den här digniteten, trots att de på förhand brukar ses med hyfsat liten chans. Årets omvända möte vann dock Real Madrid med hela 3-0, så det kommer finnas revanschlusta åt andra hållet…

Sedan spelåret 2014/15 har klubbarna mötts vid hela 13 tillfällen, varav endast tre av dessa slutat med Real Madrid-vinster under ordinarie tid. Ett par övertidsvinster har de också lyckats plocka. Fyra av matcherna har Atlético Madrid vunnit och sex har således slutat oavgjorda.

De bästa oddsen inför Real Madrid – Atlético Madrid:

Statistik inför Real Madrid – Atlético Madrid:

Vanliga frågor inför Real Madrid – Atlético Madrid:

Var spelas Real Madrid – Atlético Madrid?

Santiago Bernabéu, Madrid.

Vilken TV-kanal sänder Real Madrid – Atlético Madrid?

Viasat Ultra HD och Viasat Fotboll.

Hur kan man streama Real Madrid – Atlético Madrid?

Via Unibet (200% extra upp till 1 000 kronor i välkomstbonus)

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.