Guide: Så fungerar Daily Fantasy Sport och så får du €100 bonus att testa med

Glöm managerspel. Det nya är Daily Fantasy Sports där man väljer ut sitt drömlag inför specifika matcher och tävlar mot andra lag om riktiga pengar.

Vi guidar er till hur det fungerar hos det svenska företaget Fsport där våra läsare dessutom får en bonus på €100 för att testa.

  Hämta bonusen på €100 från Fsport här!

Så fungerar det:

Daily Fantasy Sport har tagit USA med storm och nu växer det även här i Sverige. Konceptet är enkelt. Hos Fsports väljer man vilken match man ska spela på och plockar sedan ut ut en målvakt, två försvarer, två mittfältare och två anfallare från de två lagen som möts. Man väljer även ut en av spelarna som är ens kapten och sedan får man poäng beroende på vad de spelarna gör i den riktiga matchen.

När din anfallare gör mål får du till exempel 80 poäng, blockerar din back ett skott får du sex poäng och så vidare. Man tävlar med detta lag mot andra spelares lag och under matchens gång kan man se en topplista i realtid för att se hur man ligger till.

Om din målvakt räddar en straff kan du se i realtid hur ditt lag rusar upp i tabellen och ett steg närmare vinsten. För att vara med och tävla under en specifik match betalar man ett inträde och detta inträde som alla betalar ligger till grunden till den prispott man sedan kan vinna.

Hämta din bonus och testa idag

1. Klicka här för att komma åt denna unika bonus på €100.

2. Skapa ett konto och gör en insättning. Fsport matchar din insättning med 100% upp till €100.

3. Sätt igång och skapa ditt första lag och följ tävlingen live under tiden matchen spelas.

Video: Så fungerar det

 

  Hämta bonusen på €100 från Fsport här!