Speltips Crystal Palace Burnley 29 juni 2020

Spelförslag EttKryssTvå 13/5

725 000 kronor, det kan landa i din plånbok om du ryggar vårt spelförslag från Betssons EttKryssTvå. Ni missar väl inte det?

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Bournemouth – Burnley: 1X

Kontrakten i hamn. Bournemouth har visat prov på fin form de senaste veckorna och Burnley lyckas, som säkert bekant, sällan speciellt bra på resande fot.

2. Middlesbrough – Southampton: 1X2

Kan slå åt vilket håll som helst. ”Boro” klara att åka ner i Championship, Southampton känns lite lojt. Gästerna för stora favoriter? Har ju trots allt inte vunnit på fem raka.

3. Stoke – Arsenal: 2

Spik! Arsenal ska man förvisso inte lita blint på, men Stoke kommer som ett bra tajmat motstånd. Motivation och klass – bäddat för vinst.

4. Sunderland – Swansea: 12

Helt oväntat lyckades Sunderland, som är klara att trilla ur serien, vinna över Hull. Nu möter de Swansea, som slåss för kontraktet. Allt eller ingenting, det är känslan…

5. AIK – Örebro: 1X

Det tar emot lite till de här siffrorna, med Johansson, Olsson och Goitom out – men här ska väl solnaiterna inte förlora? Örebro föll hårt med 0-4 mot Djurgården senast – på hemmaplan! Var dock okej i första halvlek. Större system; alla tecken.

6. Kalmar – Häcken: 2

Kalmar är inte bra, punkt. Dessutom skadedrabbat. Stor kandidat att trilla ur serien. Häcken klart bättre och i hyfsad form. Vinner här.

7. Dalkurd – Trelleborg: 1X

På hemmaplan är Dalkurd oerhört svåra att handskas med… TFF är dock i riktigt bra slag och har en fin högstanivå. 1X?

8. Falkenberg – Brommapojkarna: 2

Nykomlingsmöte – och det är uppenbart vilken part som är den bättre. Brommapojkarna tågar mot Allsvenskan och blir svårstoppade. Befogade favoriter att kamma fullt.

9. Helsingborg – Frej
: 1

Nu verkar Helsingborg ha hittat rätt i sitt spel. Också tvåa i serien. Toppen mot botten. Frej åker väl hem med svansen mellan benen här?

10. Carlstad United – Akropolis: 1X2

Extremt svårtippat. Akropolis klassen bättre, men det här är en tuff bortamatch. För säkerhetens skull; alla tecken.

11. Sollentuna – Assyriska: 1

Gästerna är i totalt fritt fall. En pinne på fyra matcher! Sollentuna föll knappt mot Brage senast. Gått rent annars. Vinner av bara farten.

12. Ljungskile – Landskrona: 1X

Seriefinal! Får känslan att Ljungskile är lite hetare och med hemmaplansfördelen så borde de i alla fall undvika att förlora.

13. Utsikten – Oskarshamn: 1X

1X borde räcka ända in i kaklet. Utsikten är solida och så även Oskarshamn, men bortalaget har fått lite väl bra utdelning. Löser max oavgjort här.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Speltips:

Insats: 576 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 1 346 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 724 755 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 13/5