14 oktober 2017 EttKryssTvå

Spelförslag EttKryssTvå 17/9

Premier League, Primera División, Serie A, Allsvenskan, Eredivisie och Ligue 1 står på Betssons EttKryssTvå-meny och vi dukar ut ett spelförslag till ert förfogande.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
GuideSå här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Chelsea – Arsenal: 1

Spik, spik, spik! Ettan är klockren. Arsenal räcker inte till mot toppkonkurrenterna och har förlorat fem raka bortamatcher mot Chelsea, som visar upp mycket fin form. 6-0 över Qarabag i veckans CL.

2. Manchester United – Everton: 1

All heder till Everton. Tycker de har ett bra material. Men Manchester United borta för tillfället, det blir en övermäktig uppgift…

3. Girona – Sevilla: X2

Toppen mot botten. Sevilla dock sämre borta och kommer från en fysiskt påfrestande CL-match mot Liverpool, 2-2. Kryssrisk?

4. Las Palmas – Athletic Bilbao: 1X2

Alla tecken. Bilbao med större kapacitet och en fjärdeplats i serien – ändå utan att briljera. Las Palmas inte alls oävet på hemmaplan och kan slå på stort här.

5. Real Sociedad – Real Madrid: 1X2

Helsäkrar oss även här. Stort skrällbud! Real Sociedad etta i serien och ser fantastiskt fina ut. Real Madrid utan Ronaldo och Marcelo. Kan lämna Anoeta lottlösa…

6. Chievo – Atalanta: 1

Här ska väl Chievo gälla som favoriter? Haft två svåra matcher på raken – reaktion nu? Möter ett Atalanta som kommer från en riktig proppen ur-prestation i Europa League när Everton krossades med 3-0. Baksmälla?

7. Genoa – Lazio: X2

Det är väl orken som talar emot Lazio, som spelade en krävande EL-match mot Vitesse i torsdags, 3-2-vinst. Men annars? Genoa får inte till det. Lazio klart bättre. God form. X2!

8. Torino – Sampdoria: 1X

Formstarkt mot formstarkt. Sampdoria har vunnit två av två, Torino med 2-1-0 i resultatraden. Hemmaplansfördelen väger tungt, men till de här oddsen plockas även krysset med.

9. AIK – Halmstad: 1

Solnaiterna var klart bättre än Hammarby i derbyt. Ändå bara 1-1. Borde sopa undan nästjumbon Halmstad, som har torskat fyra raka. Räcker ej till.

10. Malmö – Hammarby: 1X

Spik rakt nedåtkurva för MFF, som – i alla fall nästan – känner flåset från Djurgården. En pinne på de tre senaste. Gästerna kan slå på stort ibland, även om de är sämre på bortaplan. Perfekt tajming att möta serieledarna.

11. Sirius – Östersund: 2

Kort vila för Östersund, som skrällde och vann borta mot Zorya i Europa League senast. Sirius, lite som väntat, har tappat stinget. Klass och form talar för bortalaget.

12. PSV – Feyenoord: 1X

Toppmöte. Feyenoord har kammat fullt i de fyra spelade matcherna, men kommer från en käftsmäll i CL – 0-4 mot Manchester City. Trötta ben och bräckt moral? 1X.

13. PSG – Lyon: 1

Ja, oddset är ju inte superskoj – men vem ska rå på PSG just nu? Nära på omöjligt, även om Lyon är kapabla till mycket. Etta.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Insats: 288 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 1 532 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 196 314 kronor
Spelstopp: 14:30, söndag 17/9