Spelförslag EttKryssTvå 19/11

Spelbloggare Publicerat: 18 November 2017

Hur skulle 455 000 kronor påverka dig? Genom att ta del av vårt spelförslag från söndagens EttKryssTvå kan just den summan ticka in på ditt konto.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
GuideSå här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Jönköping Södra – Trelleborg: X2

Fin skräll. J-Södra måste hämta in 0-2 från bortamötet om den allsvenska biljetten ska säkras. Saknar mittbacksklippan Calisir. Trelleborg i en tacksam sits – ett mål skulle närmast säkra uppflyttningsplatsen. Då – luften ur för J-Södra?

2. Watford – West Ham: X2

Ännu ett skrällbud. Watford verkar ha kommit ner på jorden. Tre raka förluster innan uppehållet. West Ham har underpresterat enormt. Uppehållet till deras fördel, är känslan. Tar en pinne – minst!

3. Athletic Bilbao – Villarreal: X2

Och match tre innebär ännu en skräll, eller? Athletic Bilbao är i tokusel form. Får inte alls ordning på grejerna. Villarreal står starkare och borde inte ses som så pass stora underdogs.

4. Espanyol – Valencia: 2

Valencia har nått ännu högre höjder än vad man trott de har i sig. Varför skulle det ändras här? Tvåa i serien och radar upp segrar. Espanyol är på sin höjd mediokra. Får det svårt. Gott betalt för spiken!

5. Las Palmas – Levante: 1

Mardrömshöst för Las Palmas, men normalt är de oerhört hemmastarka. Kommer steppa upp. Levante har kryssat en hel del, men är i grunden sämre än Las Palmas, som brukar vara solida på Gran Canaria.

6. Inter – Atalanta: 1

Långtifrån ett enkelt motstånd – ändå spikas ettan. Inter är inblandade, en av huvudaktörerna, i titelstriden och ska vinna matcher som denna på hemmaplan – om det ska bli på tal om Scudetton.

7. Sampdoria – Juventus: 1X2

Säkra före det osäkra – alla tecken! Värdet är på ettan och krysset. Sampdoria med fem hemmavinster av fem möjliga. Juventus inte alls lika dominanta som de senaste åren och de har även CL-spel i veckan att ta hänsyn till.

8. SPAL – Fiorentina: 2

Efter två raka förluster är det på tiden att ”violerna från Florens” plockar en trea. Passande motstånd i ett ytterst begränsat SPAL.

9. Udinese – Cagliari: 1

Mot den här typen av motstånd har Udinese varit lyckosamma. Annat när nivån höjts. Cagliari inte oävet, men med hemmaplansfördelen ser vi det som värt att spika ettan. Den som vill säkra upp kan ta med krysset.

10. Bordeaux – Marseille: 2

Väldigt förtjust i Marseille. Sprudlar om dem! 5-0 mot Caen senast och är ett av två lag som plockar poäng av PSG, och det var nära att bli tre. Bordeaux har tappat allt. Exakt allt. Spik till trippla insatsen.

11. Werder Bremen – Hannover 96: 1X

Hemmalaget är nästjumbo och fortfarande utan seger, men de har glimrat till lite smått vid ett par tillfällen. Med hemmaplansfördelen kan det vara på tiden att en trea trillar in. 1X?

12. Lilleström – Molde: 1X2

Tillbaka från uppehållet och Lilleström kan säkra kontraktet. Rejält hungriga? Molde spelar för att behålla andraplatsen. Svårt… 1X2.

13. Strömsgodset – Brann: 1

Båda klubbar har liten chans på en Europaplats. Formen det avgörande – Strömsgodset med sju raka vinster. Brann med fyra av de sex senaste förlorade. Därför: etta.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Insats: 144 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 35 384 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 455 564 kronor
Spelstopp: 14:45, söndag 19/11
Betsson bonus: 1 000 kronor riskfritt spel!