Spelförslag EttKryssTvå 4/3

Spelbloggare Publicerat: 3 March 2017

Lördag! Sport och spel – hur härligt är inte det? Dagens spelförslag från Betssons “Stryktipsdödare” EttKryssTvå kan innebära att du blir 1 112 516 kronor rikare – med bara 576 kr riskerade. Riskera inte att sitta vid bänken när storkovan ramlar in!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel! 
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Liverpool – Arsenal: 1X

Helgens smällkaramell! Kris i båda läger, men Liverpool har en förmåga att höja sig i den här typen av matcher. Trivs också med att Arsenal vill ha boll. 1X räcker på mindre system.

2. Leicester – Hull: 1

En bättre spik hittas inte – till sanslösa 2,07x! Leicester sprudlade i första matchen utan Ranieri; vann med 3-1 över Liverpool. Bara rak sträcka framåt nu? Hull är undermåliga, skadeskjutna och bara förlorar och förlorar på resande fot.

3. Stoke – Middlesbrough: 1

Mot lite sämre konkurrenter är Stoke ofta bra. Är den bättre parten här och stärks av hemmafördelen. ”Boro” imponerar inte och ettan ska ses med stor chans här.

4. Swansea – Burnley: 1X

Sedan tränarbytet har Swansea visat klassen; förmår att föra spelet, liksom att kontra. Burnley kommer backa hemåt här och fastän de allt som oftast är underskattade, lockar inte tvåan här. Fortfarande utan bortavinst – kommer inte här heller. 1X.

5. Watford – Southampton: 1X

Litar inte alls på ”The Saints” som såhär klara favoriter – på bortaplan. De kommer dessutom från en hård käftsmäll, cupfinalförlust mot United. Watford levererar rätt bra och är svåra att slå på hemmaplan. Tvåan lämnar vi utanför systemet.

6. West Bromwich – Crystal Palace: 1X

Ettan kan spikas, men vi säkrar oss med krysset också. West Bromwich fortsätter prestera över förväntan och är oerhört hemmastarka. Gästerna vann senast, 1-0 mot Middlesbrough, men känns alltjämt tunna…

7. Blackburn – Wigan: 1

Gillar den här skrällettan starkt! Bottenmöte. Blackburn har fått positiv effekt på tränarbytet och stått för två kalasmatcher. Wigan är det lite sisådär med… Tror de får det svårt och lämnar planen poänglösa.

8. Bristol City – Burton Albion: 1X2

Ingenting till slumpen. Bristol City kryper allt närmare nedflyttningsområdet och är absolut inte förtjänta av det här stora favoritskapet mot ett Burton som ofta sprattlar till. Bara förlorat 1/5 senaste.

9. Derby – Barnsley: 1X

Hur ska man kunna lita på Derby som storfavoriter med sju raka förluster? Känslan är dock att de fått alldeles för dålig utdelning i relation till spelet på sistone. Lite tvärtom med Barnsley. 1X räcker?

10. Fulham – Preston: 12

Två parter som jagar uppflyttningsplats och som är i bra form. Siktet inställt på tre pinnar här? Mycket talar för en öppen match och då minskar förstås kryssrisken. Därför – 12!

11. Huddersfield – Newcastle: 1X2

Helt öppet. Gästerna bättre, men tenderar att uppträda svajigt. En av säsongens tuffaste bortamatcher nu. Ingenting annat än 1X2 är relevant.

12. Nottingham – Brighton: 2

Brighton hade maximalt med oflyt mot Newcastle senast – och får istället utdelning här istället? Ett stundtals lojt Nottingham borde vara en passande motståndare.

13. Sheffield Wednesday – Norwich: 1

Två retsamma förluster uppradade för Sheffield Wednesday. Tror man får reaktion här. Norwich må ha en vass trupp och vara en toppkonkurrent, men är inte alls bra på resande fot. 1.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel! 

Insats: 576 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 12 464 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 1 112 516 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 4/3