Spelförslag EttKryssTvå 8/4

Spelbloggare Publicerat: 6 April 2017

Vi slår på den stora trumman! Lördagens EttKryssTvå-spelförslag kan innebära pengaregn och 9,4 miljoner kronor in i plånboken. Kostnaden? Bara 576 kronor.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Manchester City – Hull City: 1X

Gör inte misstaget att underskatta Hull. Förvisso ett tråkigt bortafacit, men känslan är att en reaktion kommer. Bra resultat i det stora hela på sistone! City har sett loja ut efter CL-uttåget och inte vunnit på fyra matcher.

2. Middlesbrough – Burnley: X2

Snart kommer väl den där bortasegern? Burnley ser stabila ut medan Middlesbrough inte alls får till det. X2.

3. Stoke – Liverpool: 1X

Skrällbud! Stoke är hemmastarka, Liverpool usla borta. Gästerna klart överskattade. Får en stark krysskänsla – ett resultat som ”The Potters” borde köpa. Ettan med också.

4. West Bromwich – Southampton: 2

Tror på ”The Saints” här. Känslan är att West Bromwich tappat stinget och 0-2-förlusten mot Watford senast var ett plattfall. Southampton bättre just för dagen?

5. West Ham – Swansea: 12

Allt eller ingenting? West Ham får inte till det och är indragna i bottenstriden – på nytt. Swansea var bra mot Tottenham – i 83 minuter. Ledde till dess, föll ihop därefter. Hur reagerar man?

6. Birmingham – Derby: 12

Derby måste vinna för att ha minsta lilla chans på playoff. Dessvärre är man tunna på resande fot. Birmingham får inte alls till det. Båda parter jagar trean? 12!

7. Bristol Ciy – Wolverhampton: 1

”Wolves” har levererat alltför bra resultat på sistone, fem raka vinster. Inte alls förtjänta av det senaste. Bristol City kommer från två bottennapp – på bortaplan. Växer inför hemmapubliken? Reaktion!

8. Burton – Aston Villa: 1

God form i Aston Villa, men det känns ändå som att formen hänger på en skör tråd. Motivationsbrist? Burton känner flåset från bottentrion och brukar kunna sprattla till på hemmaplan. Etta!

9. Fulham – Ipswich: 1X

Större press på Fulham, som är den bättre parten. Kan dock inte undvika krysset så ofta som Ipswich spelar oavgjort. Något missvisande odds?

10. Leeds – Preston: 1X2

Krysset först. Preston känns underskattat och har visats extremt svåra att slå. Kan ta playoffplats. Leeds solida hemma, men kommer från två usla prestationer… Helt öppet.

11. Norwich – Reading: 1X

Extremt svårt. Norwich är överskattat, absolut, men varit bra hemma. Reading har mycket att spela för. Nöjda med kryss? Vid större system; 1X2.

12. Nottingham – Huddersfield: 1X

Botten mot toppen. Nottingham med fem raka utan vinst – varför får de då förtroendet? De slåss för kontraktet och spelet har lovat mer på sistone. Desperata. Huddersfield är upp och ner borta. Kan säkert köpa krysset här.

13. AFC Eskilstuna – Örebro SK: 2

Given tvåa! AFC var usla i premiären mot tänkta bottenkonkurrenten Sundsvall medan Örebro vann över J-Södra. Stärkande, även fast spelet var lite trevande. Klar skillnad här, va?

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Speltips:

Insats: 576 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 43 787 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 9 424 351 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 8/4