9 oktober 2017 New York Rangers Montreal Canadiens speltips NHL

Speltips, Columbus Blue Jackets – New York Rangers 14/2: En riktig pangmatch

Förväntningarna är skyhöga inför NHL-drabbningen mellan Columbus Blue Jackets och New York Rangers natten till tisdag svensk tid. Här hittar vi ett fint speltips till 1,74 gånger pengarna.

En riktig smällkaramell. Det går inte att beskriva NHL-mötet mellan Columbus Blue Jackets och New York Rangers på ett bättre sätt, om den korta och koncisa beskrivningen nu är av intresse.

Det här är två lag som definitivt finns med som kandidater till att knipa Stanley Cup-pokalen framåt juni. Det är långt kvar till dess och det kan självklart hända mycket, men baserat på den höga nivå båda lagen visat i stunder så här långt går det inte att räkna bort något av lagen.

Columbus Blue Jackets är utan tvekan säsongens utropstecken. Nu har laget i för sig haft en lite sämre period på sistone, men under jul och nyår spelade laget bländande ishockey, som la grunden till den fina tabellpositionen Blue Jackets fortfarande har. Washington Capitals och Minnesota Wild har dragit iväg lite, men tredjeplatsen är trots allt imponerade.

En motreaktion att vänta

För New York Rangers är det lite annorlunda. Medan Blue Jackets haft det lite kämpigt på sistone – fem förluster på de åtta senaste – går det som tåget för Rangers. Fem raka vinster var en väldigt fin homerun och nu är frågan om laget får med sig samma fart på bortaplan.

I händelse av en seger här kan Rangers ta sig förbi Blue Jackets i den mycket jämna tabellen. Vår känsla är att den chansen är relativt god, men när det kommer till speltips inför den här matchen tar vi avstamp i tidigare möten mellan lagen.

Under 2017 har lagen drabbat samman två gånger, i två riktiga smällkarameller till matcher. 6-4 respektive 5-4 slutade matcherna, men den här gången tror vi att en motreaktion är att vänta. New York Rangers har rättat till defensiven och lär vilja täppa till matchen på bortaplan. Hemmalaget har en lite småkämpig form och lär inte kunna bjuda på samma målexplosion.

Därmed är ett målspel intressant. Vi går rakt emot tidigare resultat och siktar in oss på ett underspel. Spelbolagen är inte på vår linje, varpå oddsen halkat upp ordentligt. Under 6 mål, ordinarie tid (asian handicap) spelas till 1,74 gånger pengarna hos Betway. Vi får då pengarna tillbaka vid exakt sex mål under matchen sextio ordinarie minuter.

Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 6 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds: 1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 01:30, tisdag 14/2
TV: (TV-tablå)
Stream:

 

Statistik, jämför lagen:

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 43%
X: 24%
2: 36%
Över 5,5 mål: 53%
Under 5,5 mål: 50%