1 maj 2019 boston bruins speltips nhl

Speltips, Columbus Blue Jackets – Toronto Maple Leafs 16/2: Klart över dubbla degen

Det är dags att hoppa tillbaka in i vinnarspåret igen för Columbus Blue Jackets, den känslan är troligen stark inom hela klubben. Kanske är det läge när Toronto Maple Leafs kommer på besök?

Fyra NHL-matcher står på schemat den här natten till torsdag svensk tid. Fokus hamnar på den tidiga matchen mellan Columbus Blue Jackets och Toronto Maple Leafs.

I våra ögon finns det ett tydligt favoritskap att tala om här, något som också ligger till grund för det spel vi har valt ut. Det finns också viss risk att oddsen halkar ner något, så passa på att vara ute i god tid.

Å andra sidan har inte alla spelbolag slängt upp sina odds än, varpå det mycket väl kan dyka upp något bolag som sticker ut hakan lite i oddssättningen. Allt över dubbla degen är dock spelbart i vår värld, även fall 2,17 gånger pengarna som vi får såklart känns extra.

Låt oss gå in på spelet lite närmare.

Här hämtas ett rakt spel

Columbus Blue Jackets har tappat lite av den fart som gjorde dem till seriens klart bästa lag för några månader sedan. Glansen finns dock kvar, speciellt i vissa stunder. När laget är som bäst är det få som orkar med den höga pressen och det intensiva anfallsspelet. På hemmaplan är spelet mindre sällsynt, varpå vi har en känsla av att det kan lossna lite i den här matchen. Senast mot New York Rangers blev det uddamålsförlust, något som lär göra Blue Jackets mycket revanschsugna.

Gästande Toronto Maple Leafs är svåra att få grepp om. Just nu ligger det kanadensiska laget mitt i smeten och ser ut att klara en plats till slutspelet i vår. Spelet ser dock stabbigt ut i stunder, inte minst på bortaplan, där laget bara vunnit en match den senaste månaden. Ynka två vinster på de åtta senaste matcherna vittnar också om en rätt risig form.

I våra ögon är det här det perfekta tillfället för Blue Jackets att studsa tillbaka och vinna igen. Inför sin hemmapublik – där de alltså trivs som bäst – bör de koppla ett stadigt grepp om den här matchen. Det raka spelet till 2,17 gånger pengarna hos NordicBet lockar så mycket att det blir vårt spel. Allt över dubbla degen kan vara värt en slant, men 2,17 känns mycket bra.

Rygga spelet hos NordicBet – Få unik bonus på 1000 kr plus 400 kr gratisspel!

Speltips:

Speltips: Columbus Blue Jackets (ordinarie tid)
Odds: 2,17 (Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (Unik: 1000 kr bonus + 400 kr gratisspel)
Spelstopp: 01:00, torsdag 16/2
TV: (TV-tablå)
Stream:

 

Statistik, jämför lagen:

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 46%
X: 25%
2: 31%