10 februari 2019 Milan Cagliari Speltips

Speltips inför AC Milan – CS U Craiova 3/8: På italienskt vis

AC Milan kliver in i returmötet med rumänska CS Universitatea Craiova i ledning. Det gör att vi tror på en klassisk italiensk inställning till den här matchen.

AC Milan ser ut att ta sig vidare till nästa runda i Europa League-kvalet. Efter det första mötet med det rumänska laget CS Universitatea Craiova har den italienska storklubben med sig 1-0 till San Siro i Milano.

Italienska lag som har med sig en ledning till hemmaplan brukar ha en ganska tydlig spelplan. Det finns ingen som helst anledning att anstränga sig mer än nödvändigt här. Med tanke på att AC Milan inte heller befinner sig i fullt slag – laget är ännu inte i säsong – lär någon urladdning inte vara att vänta heller.

CS Universitatea Craiova är dessutom ett väldigt svagt lag som inte borde ha några större möjligheter till skräll här. Den raka tvåan ger hela 19,00 gånger pengarna och det kan vi känna är lite för lågt till och med. Skillnaden mellan de här båda lagen är ännu större än så.

AC Milan känns spännande nu

Känslan är att AC Milan har någonting stort på gång. Klubben har varit aktiva på transfermarknaden och det finns ett bra snack runt omkring klubben. Det kan vara så att det här blir året som AC Milan verkligen utmanar Juventus om ligatiteln igen.

Fokus på Europaspelet är lite tveksamt. Europa League är inte på något sätt prioritet ett – det är trots allt inte Champions League – men det är av yttersta vikt för klubben att ta sig in i huvudturneringen. Där väntar en hel del pengar och rankingpoäng inför framtiden. Därför räknar vi iskallt med full koncentration i det här mötet.

CS Universitatea Craiova har som sagt inte tyngden att hota AC Milan. Det kunde laget inte göra på hemmaplan och det kan de definitivt inte klara av på San Siro. AC Milan har inte heller något behov av att vinna den här matchen i överlägsen stil, utan nöjer sig troligen med avancemang.

En tanke är att spela hemmalaget vinna och hålla nollan, men vi tycker att under 3,5 mål till 1,75 gånger pengarna är ännu bättre. Det hittar vi hos Bettsson.

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 3,5 mål
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, torsdag 3/8

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 85%
X: 12%
2: 5%
Över 2,5 mål: 71%
Under 2,5 mål: 33%