5 juni 2018 Darya Kasatkina Sloane Stephens speltips Franska Öppna kvartsfinal

Speltips inför Albert Ramos-Vinolas – Andrey Kuznetsov 24/5: Tidig match i ATP Genève

FLYTTAD TILL ONSDAG! Det går inte att blunda för vem som är favorit inför mötet mellan Albert Ramos-Vinolas och Andrey Kuznetsov i den andra omgången av grusturneringen i ATP Genève.

Med Roland Garros runt hörnet vilar sig de flesta toppspelarna runt om i världen inför vad som komma skall. Det finns helt enkelt ingen anledning att slita kroppen i onödan när sommarens första Grand Slam snart ska avgöras.

Trots det finns det en del intressanta spelare och matcher i ATP Genève, som är en av turneringarna som avgörs den här veckan.

I åttondelsfinalen får vi bland annat följa spanjoren Albert Ramos-Vinolas match mot Andrey Kuznetsov. Här har vi också gjort det enkelt för oss och hittat ett rakt spel; med andra ord har vi lokaliserat en vinnare här.

Spanjoren är klart vassare

Den här turneringen avgörs, precis som Roland Garros (Franska Öppna), på grus. Det gör den till en perfekt uppladdning för de spelarna som inte väljer att vila sina kroppar inför nästa vecka. En sådan spelare är Albert Ramos-Vinolas, som med sina stats på grus och med sin placering på världsrankingen (20) trots allt är en liten outsider att gå långt i nästa veckas Grand Slam-turnering.

Han har också sett het ut under delar av våren, inte minst i grusturneringen i Monte-Carlo. Där gick spanjoren hela vägen till finalen, där landsmannen Rafael Nadal blev lite för svår. På vägen fram slog han dock ut spelare som Andy Murray och Marin Cilic. Det finns med andra ord en hel del krut i denna spelare.

För motståndet i tisdagens match står alltså ryssen Andrey Kuznetsov. 26-åringen har som bäst varit rankad 39, men har nu halkat ner till plats nummer 85. Det ska sägas att grus är hans självklara favoritunderlag, men problemet är att Andrey Kuznetsov fortsatt har svårt att hävda sig mot toppspelare. Det gör att vi sällan ser honom gå långt i turneringar. I den första omgången av den här turneringen tappade han ett set mot Thomaz Bellucci, samtidigt som Albert Ramos-Vinolas fick vila och kliver in i turneringen först i omgång två.

Det här ska vara klasskillnad. 1,67 gånger pengarna för det raka spelet på spanjoren är på tok för högt.

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Albert Ramos Vinolas vinner
Odds:  1,67 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 10:00, onsdag 24/5
TV:   
Stream:   

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Albert Romas Vinolas: 60%
Andrey Kuznetsov: 45%
Över 22,5 game: 54%
Under 22,5 game: 54%