Speltips inför Alexander Zverev – Jack Sock 16/11: Vinnare hämtas

Simon Pålsson Publicerat: 15 November 2017

I våra ögon finns det en klar favorit inför den tredje omgången i ATP World Tour Finals, där Alexander Zverev och Jack Sock gör upp.

ATP World Tour Finals åker vidare både under onsdagen och torsdagen, men det spel som vi redan nu i ett tidigt skede fastnar för är från en match som är planerad att spelas på kvällskvisten på torsdag.

Alexander Zverev och Jack Sock gör då upp i sin tredje match i turneringen, där båda just nu står på en seger vardera efter seger mot Marin Cilic. Därefter har Alexander Zverev också stretat emot bra mot Roger Federer, samma motståndare som Jack Sock förlorade mot i raka set i premiären.

En tydlig favorit ändå

Det ska sägas att det här är en turnering som har bjudit på en del ologiska resultat hittills. Det bottnar förmodligen i ett par orsaker. Dels är spelarna inte i toppform nu. Flera har inte spelat på ett tag och har redan checkat ut mentalt för året.

Dessutom saknar turneringen fortfarande den där riktiga digniteten.

Å andra sidan är det en fin möjlighet för lite mindre spelare – sådana som kan argumenteras inte riktigt passar in i sällskapet – att visa framfötterna. Jack Sock är en sådan, Alexander Zverev är på gränsen till att vara en sådan. Det gör att dessa presenterar aningen bättre än i andra turneringar, i förhållande till toppspelarna vill säga.

I våra ögon är tysken starkast här. Det bör synas.

Alexander Zverev vinner spelas till 1,62 gånger insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Alexander Zverev vinner
Odds:  1,62 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  21:00, torsdag 16/11
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: