Speltips inför Anaheim Ducks – Edmonton Oilers 11/5: Passa på direkt!

Simon Pålsson Publicerat: 10 May 2017

Det blir en helt avgörande Game 7 mellan Anaheim Ducks och Edmonton Oilers. Här hittar vi ett speltips till 3,10 gånger pengarna som bör nypas så fort det bara går!

Detta NHL-slutspel är någonting extra, den saken är säker. Samtliga matcher i konferenssemifinalerna har gått hela vägen till åtminstone sex matcher och minst två – kanske tre – kommer att avgöras i en sjunde och helt avgörande match. Som neutral åskådare finns det knappt en bättre tid att vara vid liv, såvida man älskar spännande ishockey.

Med matchboll – det vill säga underläge 3-2 i matcher – mot sig hade Edmonton Oilers pressen på sig i det senaste mötet med Anaheim Ducks på hemmaplan. Connor McDavid och hans lagkamrater knöt dock näven och såg till att visa vem som är bäst när det gäller. 7-1-krossen var en tydlig indikation på att det finns ännu mer att ta av i detta Oilers, som i sina bästa stunder spelar en fantastisk ishockey. Då främst i offensiven.

Trots att det är Oilers som får iklä sig rollen som bortalag i den avgörande matchen, den som brukar benämnas som Game 7, skulle vi vilja påstå att det faktiskt är Oilers som känns hetast nu. 7-1 var en käftsmäll som heter duga och den lär ha fyllt hela klubben med en otrolig energi. Det kan bli guld värt när allting ska avgöras.

Oilers har vunnit i Anaheim förr

Märk väl att Oilers vann de två inledande matcherna i Anaheim och därmed bevisligen har förmågan att slå Ducks på bortaplan. Därtill finns det ett par andra faktorer som talar för en bortavinst, däribland att 7-1-segern senast lär ha förbättrat självförtroendet avsevärt. I vår värld är Oilers ett snäppet vassare lag i offensiven, inte minst när Connor McDavid har vaknat på rätt sida.

Det finns fortfarande en hel del skador att ta i beaktande i Anaheim Ducks. Kevin Bieksa, Clayton Stoner och Simon Despres är de tre backar som rapporteras missa Game 7. Därutöver är tre forwards otillgängliga, närmare bestämt Logan Shaw, Patrick Eaves och Ondrej Kase. Det är såklart inga optimala förutsättningar när allting ska avgöras.

Edmonton Oilers har inte riktigt lika tunga problem. Den långtidsskadade duon Tyler Pitlick och Andrew Ference, som båda missat hela våren, har nu fått sällskap av Andrej Sekera på skadelistan. Det är också oklart huruvida Oscar Klefbom blir spelklar till Game 7, men just nu verkar det som att backen kommer till spel.

Förra gången satt vårt raka spel på Oilers till 2,60 gånger pengarna. Den här gången betalar samma spel 3,10 gånger pengarna och det tänker vi syna med ett leende på läpparna. Smäll till direkt, för här kommer det att sjunka. Det vågar vi lova!

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Edmonton Oilers vinner (ordinarie tid)
Odds:  3,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  04:00, torsdag 11/5
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: