10 juli 2017 Andy Murray Benoit Paire speltips Wimbledon

Speltips inför Andy Murray – Benoit Paire 10/7: Enormt odds

Wimbledon är tillbaka igen efter en hel dag utan spel i herrklassen. När Andy Murray tar sig an Benoit Paire höjer vi ett varningens finger för skrällen.

Wimbledon rusar nu vidare efter en dag – söndagen – helt utan spel i herrklassen. Det gör att vi är lite extra sugna på att bita i dagens utbud. Det spel som sticker ut så här på förhand hittar vi i matchen mellan Andy Murray och Benoit Paire.

Världsettan Andy Murray har inte haft den bästa av säsonger och ser ofta ut att verkligen få kämpa sig in i matcherna. Det är å andra sidan lite av hans spelstil, att allting inte ska gå som på räls konstant. Det kostar dock en hel del energi och vi har fått se skotten tappa en hel del matcher i tidigare turneringar till synes helt i onödan.

Hemmahoppet har imponerat stundtals här i Wimbledon, men det finns också klara brister i hans spel. Det är egentligen först när han varit riktigt pressad som han har glimtat till som den toppspelare han är. Serven har varit brokig under den första veckan och mot italienarna Fabio Fognini tappade han till och med ett set. Väl i fjärde omgången väntar nu den formtoppade fransmannen Benoit Paire. Nu krävs uppryckning.

Benoit Paire med god chans här

Känslan är att Benoit Paire har en relativt god chans att verkligen streta emot och gör det här till en sevärd historia. Skrällspelet på fransmannen betalar långt över sju gånger pengarna och den som känner för en sådan TV-peng kanske kan få sig en äventyrlig match.

Till slut lär Andy Murray dock ordna det här – konstigt vore faktiskt annars. Vad vi känner oss desto mer säkra på är att det här intet på något sätt blir en dans på rosor. Benoit Paire har sett ruskigt stark ut under den inledande veckan och fransmannens serve har verkligen varit stark. Det blev ett onödigt tappat set mot Rogerio Dutra Silva i premiäromgången, men därefter har han varit fläckfri. 3-0-vinsten mot Jerzy Janowizc senast imponerade verkligen.

Känslan är att Benoit Paire nog kan knipa ett set här, men vad vi känner oss än mer säkra på är att han stretar emot ordentligt inledningsvis. 2,00 gånger pengarna betalar spelet att han tar ett set. Vi riktar dock blickarna mot handikappmarknaden, då vi tror på en del långa set i matchen.

Benoit Paire +6,5 game spelas till hela 2,30 gånger pengarna hos Betway.

 

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Benoit Paire +6,5
Odds:  2,30 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 15:30, måndag 10/7
TV:   
Stream:   

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Andy Murray: 90%
Benoit Paire: 13%
Över 3,5 set: 44%
Under 3,5 set: 57%