5 juni 2017 andy murray Karen Khachanov speltips Roland Garros

Speltips inför Andy Murray – Karen Khachanov 5/6: Överspel hämtas

Karen Khachanov har imponerat stort under de tre inledande matcherna i Roland Garros. Kan den 21-åriga ryssen ta med sig den energin till det tuffa mötet med Andy Murray i fjärde omgången?

Det blir ett mycket hett möte i den fjärde omgången på det franska gruset i Roland Garros. Andy Murray – världsettan som är seedad som nummer ett i den här turneringen – tar sig då an en mycket formstark Karen Khachanov.

Den numera 21 år gamla ryssen har imponerat starkt under de tre inledande omgångarna i Paris. Nicolas Jarry besegrades i den första omgången. Därefter har ryssen tagit sig an två spelare som tillhör den absoluta världseliten, i John Isner och Tomas Berdych. Båda gångerna har 21-åringen gått segrande ur striden. Mot Tomas Berdych tappade han dessutom inte ett enda set. Enormt imponerande.

Nu väntar nästa tuffa utmaning, men är det någon gång man ska ta sig an Andy Murray rä det kanske nu. Skotten har inte övertygat i spelet, men har vunnit sina matcher på att han i längden är en starkare spelare än sina motståndare.

Grus är verkligen inte världsettans favoritunderlag, varpå han också spelar en sämre tennis än vanligt. Både mot Andrey Kuznetsov och Martin Klizan har det resulterat i tappade set. Det är bara mot en halvskadad Juan Martin Del Potro som Andy Murray har gått rent.

Här lär ryssen göra rejält motstånd

Karen Khachanov har som sagt sett väldigt het ut i inledningen av turneringen, både vad gäller spelet och vad gäller resultaten. Det är ingen hemlighet att grus är ett underlag som passar 21-åringen bra.

Det går hur som helst inte att blunda för att favoritskapet ligger i händerna på Andy Murray här. Som världsetta gäller han otvivelaktigen som favorit inför i stort sett samtliga matcher han spelar, men med tanke på att spelet hackat och att det står en formstark ryss för motståndet tror vi att Andy Murray får kämpa rejält här.

Över 3,5 set spelas till 2,10 gånger pengarna hos bet365. Karen Khachanov lär kunna plocka åtminstone ett set.

För den som vill ha en liten tv-peng rekommenderas det intressanta spelet Andy Murray vinna, men förlora första set till 5,00 gånger pengarna hos William Hill. För vår del väljer vi dock ett lite mer säkert spel i över 3,5 set hos bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 3,5 set
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 12:30, måndag 5/6
TV:   
Stream:   

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Andy Murray: 85%
Karen Khachanov: 16%
Över 3,5 set: 48%
Under 3,5 set: 58%