3 juli 2017 Medvedev Stan Wawrinka speltips Wimbledon

Speltips inför Andy Murray – Stan Wawrinka 9/6: Bet365 sticker ut

Det blir ett spel på över- och underspelsmarknaden inför semifinalen mellan Andy Murray och Stan Wawrinka i Paris. Känslan är att vi står inför en mycket kul historia.

Trots att han klev in i turneringen som världsetta sågs Andy Murray inte som favorit till att plocka hem titeln. Den stora favoriten är istället Rafael Nadal. Intressant nog är Andy Murray nu inte ens favorit i semifinalen, där schweizaren Stan Wawrinka står för motståndet.

Det här bottnar i ett par saker, där den övergripande och viktigaste anledningen helt enkelt är att Stan Wawrinka varit bättre under inledningen på turneringen. Han har spelat mer övertygande och trivs bättre på grus än vad Andy Murray; det är tydligt.

Så här långt har schweizaren slagit ut svårspelade motståndare i form av Alexandr Dolgopolov, Fabio Fognini, Gael Monfils och en formstark Marin Cilic. Samtliga vinster har dessutom varit i raka set och känslan är att Stan Wawrinka har hittat tillbaka till sin fina bollträff. När han väl träffar bollen på det där sättet som han nästan är själv om i hela världen finns det få – om någon – som orkar stå emot.

Övertro på spelarnas servekapacitet

Andy Murray å sin sida har snubblat lite mer, trots att världsettan haft en enklare resa. 3-1-vinsten mot en småskadad Kei Nishikori senast var i för sig en dag på jobbet, men det finns inte mycket som talar för att skotten ska kunna plocka hem den här turneringen faktiskt. Han trivs inte tillräckligt på gruset, som framkallar ett mer långsamt spel.

Å andra sidan ger sig Andy Murray aldrig. Om han bara är mentalt på banan går det aldrig att räkna ut honom. Förra året vann Andy till exempel mot just Stan Wawrinka med 3-1 här i Paris, så han har gjort det förr.

Hur som helst håller vi schweizaren som favorit här och vi tror inte att matchen blir någon långlivad historia, åtminstone inte så lång som spelbolagen verkar tro. Det här är två spelare med ett fint returspel och som båda saknar en serve som biter riktigt ordentligt på gruset. Det gör att vi inte tror på särskilt långa set, utan snarare setsiffror i stil med 6-2 åt det ena eller andra hållet.

Det gör att ett underspel lockar. Under 40,5 game spelas till 1,88 gånger pengarna hos bet365. Det bör sitta även fall matchen skulle gå hela vägen till fyra set.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 40,5 game
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 11:00, fredag 9/6
TV:   
Stream:   

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Andy Murray: 45%
Stan Wawrinka: 56%
Över 3,5 set: 69%
Under 3,5 set: 36%