Speltips inför Apoel Nicosia – Tottenham Hotspur 26/9: Målfokus

Simon Pålsson Publicerat: 25 September 2017

Apoel Nicosia och Tottenham Hotspur drabbar samman i en av många heta Champions League-matcher på tisdagskvällen. Här fokuserar vi på målmarknaden och ifrågasätter spelbolagens inställning.

Champions League är tillbaka och i grupp H väntar det idel viktiga matcher. När Tottenham Hotspur tar sig an Apoel Nicosia är det dags för Real Madrid att besöka Borussia Dortmund i samma grupp. Det är en ruskigt tuff grupp där de två lag som ska gå vidare inte har råd att tappa många poäng.

Främst är det väl Real Madrid, Borussia Dortmund och Tottenham Hotspur som är rimliga att nämna i striden om en plats i åttondelsfinalerna. Därmed blir Apoel Nicosia det fjärde laget som lätt kan bli lite av en slagpåse. Troligen har man som övrigt lag inte råd att tappa poäng mot cyprioterna, åtminstone inte på hemmaplan. På bortaplan är en förlust svårt att reparera, men allra helst ska man nog ta tre poäng.

Känslan är att Tottenham åker till Cypern med det ingångsvärdet. Här gäller det att inte förlora och allra helst vinna. Det är aldrig lätt med bortamatcherna i Europa, varpå vi räknar med ett Spurs som har stor respekt för motståndet. Kanske blir det en lite mer försiktig approach? 0-1 räcker ju väldigt långt.

Apoel Nicosia har det tungt för tillfället, både i Champions League och i det inhemska ligaspelet. Noll gjorda mål i de tre senaste matcherna vittnar om att det saknas den där anfallstyngden som de trots allt charmade oss med för ett par säsonger sedan. I år är det verkligen inte samma lag.

Spel på målmarknaden

Apoel Nicosia kommer till matchen med ett stort avbräck att föra till protokollet. Den ordinarie anfallaren Lorenzo Obecilio har dragit på sig en skada och kommer inte att kunna spela den här matchen. Det gör att Georgios Donis, tränare i Apoel, väntas spela med Mickael Pote i hans ställe. Det är ett klart offensivt avbräck.

I övrigt är Zhivko Milanov och Georgios Efrem indisponibla för hemmalaget, men det är å andra sidan spelare som missat säsongsinledningen och som inte bör saknas i samma grad. Det är med andra ord i offensiven som laget primärt får anses skadeskjutna.

Tottenham å sin sida kommer till matchen med två nyckelspelare kvar i London. Dele Alli och Jan Verthonghen sitter båda två ut sina respektive avstängningar. Engelsmannen har en match kvar på läktaren efter den här matchen, medan Jan Verthonghen fick en avstängning efter sitt röda kort mot Borussia Dortmund senast. Victor Wanyama och Danny Rose är fortfarande inte spelklara, medan Mousa Dembélé är högst osäker till spel på grund av sin fotledsskada.

Det saknas alltså offensivt tyngd i båda läger. På bortaplan väntar vi oss ett lite mer försiktigt Tottenham, varpå en fullt så öppen matchbild som hemma mot Borussia Dortmund känns osannolik.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,84 gånger pengarna hos bet365. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt tre mål.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (asian handicap)
Odds:  1,84 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, tisdag 26/9
TV:    viasatsport logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: