7 maj 2019 st louis blues dalas stars speltips

Speltips inför Arizona Coyotes – St Louis Blues 30/3: Fokus på 1×2-marknaden

Närmare dubbla degen är vad det speltips som väljs ut inför NHL-matchen mellan Arizona Coyotes och St Louis Blues betalar. Det känns som fint betalt med ett så pass starkt bortalag här.

St Louis Blues ångar på precis under toppskiktet i NHL-tabellen och försöker säkra en plats i slutspelet. De sista omgångarna av grundserien handlar uteslutande om en sak – att hålla närmast jagande lag bakom sig.

I nuläget ligger laget på en wild card-plats, men har samtidigt bara några poäng upp till att knipa en direktplats från sin division. För att undvika de svåraste lagen i den första rundan av slutspelet vore det en klok sak att avancera något i tabellen, även fall det primära självklart är att säkra en slutspelsplats.

Laget åker till Arizona med fin form. På 29 dagar den här månaden har St Louis Blues inte förlorat mer än tre matcher och ser oförskämt starka ut i stunder. Det är också denna fina poängskörd som gjort att det nu ser lovande ut att faktiskt nå slutspel, även fall ingenting är klart. Så sent som för två dagar sedan slog Blues dessutom just Coyotes med klara 4-1 på hemmaplan, där i för sig det sista målet kom i öppen kasse.

Arizona Coyotes går inte att lita på

För Coyotes del är säsongen sedan länge över – åtminstone i bemärkelsen slutspelsplatser. Det skeppet har seglat iväg och nu handlar allt om att upprätthålla någon form av heder och spela in den trupp som ska bära laget till framgångar i framtiden. Det känns ärligt talat lite avlägset nu.

I skrivande stund är det bara Colorado Avalanche som har färre poäng i tabellen. Å andra sidan har de hela 20 poäng färre än Coyotes, så riktigt så usla kan inte Coyotes anklagas för att vara. Med ynka en tvåpoängare på de sju senaste matcherna finns det dock inte mycket positivt att hålla fast vid när det kommer till Coyotes form för tillfället.

Det finns en del osäkra kort i hemmalaget inför den här matchen. Dave Bolland, Brad Richardson, Kevin Connauton och Shane Doan är alla småskadade och tros missa matchen. Chris Pronger är därutöver fortsatt skadad och kommer inte kunna spel mer den här säsongen på grund av den hjärnskakning han drog på sig i slutet av 2016.

Paul Stastny, Jori Lehtera och Dmitrij Jaskin har småskavanker i bortalagt och är osäkra till spel. Robby Fabbris knäskada håller honom borta från spel under hela våren.

Vår känsla är att motivation slår klass. I det här fallet är det laget med mer klass som dessutom bör vara mer motiverade. Formen, tabelläget, styrkan och motivationen – allt talar för gästerna. Därtill har Blues vunnit fem raka bortamatcher mot Coyotes.

Det raka spelet på St Louis Blues spelas till 1,99 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  St Louis Blues vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,99 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  04:30, torsdag 30/3
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 28%
X: 24%
2: 50%
Över 5,5 mål: 43%
Under 5,5 mål: 60%