Speltips inför Arsenal – Sunderland 16/5: Kombinationsspel till 1,74

Spelbloggare Publicerat: 15 May 2017

Ett kombinationsspel till 1,74 x insatsen knåpas ihop när CL-jagande Arsenal får besök av den hopplösa tabelljumbon Sunderland på Emirates Stadium.

Det mesta talar för att ”Gunners” Champions League-dröm kommer vara i händerna på rivalen Manchester United – huruvida de vinner Europa League, där Ajax står för finalmotståndet, eller ej.

Femma är de nu, Arsenal, och just den platsen leder ut i det europeiska finrummet och United klarar av den ovanstående uppgift. Det finns dock fortfarande viss, oerhört liten, chans på att kliva upp och peta ner Manchester City eller Liverpool från platserna ovan. Risken att trilla ner en plats finns också, men den är försvinnande liten.

Sunderland är toksist och hoppet om förnyat kontrakt i finrummet, det är släckt sedan veckor – i praktiken månad tillbaka. 24 pinnar på 34 matcher visar på vilken besvikelse man är och det blir för klubben att samla krafterna i Championship. Fortsatta problem väl där kan vänta, då det en handfull spelare väntas lämna det sjunkande skeppet.

Alexis Sanchez och Laurent Koscielny är osäkra kort för Arsenals del. Klara avbräck om de får stå åt sidan. Sunderlands skadelista är alltjämt proppfull och på kanske-listan hittas bland andra Victor Anichebe, Steven Pienaar och Lee Cattermole.

Kombinationsspel – till 1,74

En kombination, alltså. Tanken är; Arsenal att vinna och hålla nollan – och det får vi 1,74 x insatsen för av från Bethard. De siffrorna är bara att tacka för!

Arsenal är klart bättrat den senaste tiden, som de ofta brukar i slutspurterna av serien, och känns hyfsat stabila. Defensiven sitter bättre och man har både vunnit och hållit nollan i tre av de fem senaste matcherna. Nu senast skrevs vinstsiffrorna 4-1 borta mot Stoke – en klart tuffare match än denna.

När Sunderland föll med 0-2 senast mot Swansea var känslan – nu har de checkat ut. Svårt att se dem vara speciellt motiverade här. Spelarna har snarare tankarna på vart de hamna vara nästa säsong.

Offensivt är Sunderland helt avtrubbade; har bara målat i 2/12 senaste matcherna, varav nio av dessa förlorats.

Summa summarum – Arsenal att vinna och hålla nollan spelas till 1,74x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Arsenal vinner och håller nollan
Odds: 1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 16/5
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: