Speltips inför AS Monaco – Juventus 3/5: Målspel hämtas

Simon Pålsson Publicerat: 3 May 2017

AS Monaco och Juventus drabbar samman i ett mycket intressant möte i Champions Leagues ena semifinal. Här gräver vi fram ett speltips till fina 1,81 gånger pengarna.

Två lag som charmat brallorna av fotbollsvärlden den här våren möts nu i den ena semifinalen i Champions League. AS Monaco, med en offensiv av högsta klass, mot Juventus, det lag i världen som har den mest stabila defensiva organisationen.

Det här har egentligen alla förutsättningar att bli en klassiker. Efter den imponerande kvartsfinalen mot Barcelona har Juventus seglat upp som spelbolagens favorit till att knipa guldet i den här turneringen, något som känns ganska naturligt efter att Buffon och gänget nollat Barcelona i 180 raka minuter.

Nu väntar ett Monaco som inte har samma fantastiska världsstjärnor, men som har en hejdlös offensiv med många strängar på sin lyra. Laget har en förmåga att fullkomligt skölja över sitt motstånd, speciellt på hemmaplan. Det ska sägas att det här är en taktik som tenderar att öppna upp en hel del ytor även bakåt i planen, varpå motståndarna kan såra i omställningsspelet.

Boschilia, Guido Carrillo och Djibril Sidibe är inte tillgängliga för hemmalaget här. Tiemouse Bakayoko och Almamy Toure är lite tveksamma, men väntas finnas med i truppen åtminstone. Fabinho är nu tillbaka efter att ha varit avstängd senast.

Juventus lär gå för ett bortamål här

Som bekant avgörs den här semifinal över två matcher, där Juventus nu har fördelen av att inleda på bortaplan och kunna avgöra på hemmaplan i returmötet. Italienarna lär gå in med inställningen att få med sig ett fint resultat till returen, kanske med hjälp av ett bortamål. 1-1 eller 2-2 skulle exempelvis vara ett väldigt bra resultat för Juventus, som vi vet är extremt svårslagna hemma i Turin.

I den här matchen får Juventus klara sig utan mittfältsankaret Sami Khedira, som har en väldigt viktig roll som länk mellan backlinje och mittfält. I det hål som nu kan uppstå tros Monaco få lite mer ytor att operera i, något laget trivs väldigt bra med. Vi räknar iskallt med att Monaco går för att vinna den här matchen. Det känns som att laget egentligen bara har ett läge: full fart framåt.

Juventus huvudfokus blir att reda ut stormen, men laget sitter inne med en drös kontringsstarka spelare och har dessutom en otrolig tyngd på fasta situationer. Monaco har visat sig sårbara bakåt igenom hela den här resan i Champions League, så minst ett italienskt mål här känns troligt.

Båda lagen göra mål spelas till 1,81 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,81 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, onsdag 3/5
TV:   tvtre logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

 


Missa inte senaste avsnittet av podcasten Uppsnack med Jonas & Sladjan