11 maj 2019 aston villa speltips odds betting weba

Speltips inför Aston Villa – Hull City 5/8: En tempofylld premiär

Förhoppningarna är stora när Aston Villa och Hull City smäller in i varandra i premiäromgången av Championship. Ett målspel till över dubbla degen hamnar i fokus.

I lördagens sena match står Villa Park i Birmingham värd för mötet mellan Aston Villa och Hull City – två lag som krigade mot varandra i Premier League så sent som 2015.

Efter att ha slutat i mitten av tabellen förra säsongen hoppas Aston Villa nu utmana på allvar. Det är tydligt att klubben har den här ambitionen, åtminstone sett till hur aktiva de har varit på transfermarknaden.

Inför säsongen har spelare som Josh Onomah, Christopher Samba, Glenn Whelan, Ahmed Almohamady (från Hull) och Sam Johnstone (förlängt lån) säkrats som en del av Aston Villas trupp. Det gör att laget nu har en del tyngd på mitten och en del spännande att sätta fram i offensiven. Lite av vad som saknades förra året, när 47 gjorda mål på 46 matcher var på tok för dåligt.

Hull City trycker framåt

Att Aston Villa gäller som favorit inför premiären mot Hull City känns i våga ögon givet. Det finns en hel del orosmoment i detta Hull, som hade väldigt svårt att hitta kontunitet i någonting förra säsongen. Som nykomlingen – uppifrån – i Championship kan laget få något svårt att anpassa sig.

Vad vi känner oss relativt säkra på är att de de satsar på en offensiv approach. Laget har spelat internationella träningsmatcher mot lag som Ajax, Nantes och Benfica på sistone. Där har målskyttet fungerat bra, men framförallt är känslan att Hull vill göra avtryck. Därför tror vi inte att de åker till Birmingham utan målambitioner.

Frazier Campbell blir en nyckelspelare för klubben och kanske är det han som trycker in en balja redan här?

Vi tror hur som helst på en öppen historia, med öppna spjäll åt båda håll. Så där härligt temporik som en match i Championship ibland får för sig att vara.

Båda lagen göra mål spelas till 2,10 gånger pengarna hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:30, lördag 5/8
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 49%
X: 29%
2: 23%
Över 2,5 mål: 43%
Under 2,5 mål: 60%