Speltips inför Atalanta – Everton 14/9: Ingen tilltro

Simon Pålsson Publicerat: 14 September 2017

Att det skulle regna mål i mötet mellan Atalanta och Everton i Europa League känns aningen tveksamt på förhand. Den känslan ligger till grund för vårt speltips.

Atalanta och Everton gör upp i den första omgången i Europa League-gruppspelet. Efter ett par fantastiska dagar med Champions League är det nu dags att fokusera lite på Europa League, där känslan är att många lag kan bjuda upp till dans.

Frågan är dock om de här båda lagen är i position att göra det just nu. Atalanta besitter inte riktigt den spets som krävs för att ensamma dra igång den här matchen. Därtill är vi osäkra på hur pass offensiva de vågar vara mot ett spetsigt Everton. Ett oavgjort resultat räcker ganska långt för hemmalaget.

Everton å sin sida visar ingen vidare form just nu, speciellt inte i bemärkelsen att göra mål framåt. Där saknas det någonting i laget. Å andra sidan ser det väldigt lovande ut defensivt sett.

Målspel hämtas

Hemmalaget kommer till matchen med i stort sett fullkomligt lag. Det finns inga skador eller avstängningar att ta i beaktande för det italienska laget. Leonardo Spinazzola är visserligen osäker till spel, men i övrigt finns det ingenting att anmärka på.

Annat är läget för Everton, som har flera tunga spelare på skadelistan. Å andra sidan är det idel spelare som har missat säsongsinledningen, så Ronald Koeman är van vid att klara sig utan spelarna i fråga.

Ramiro Funes Mori, Yannick Bolasie, Seamus Coleman och Ross Barkley är inte tillgängliga för Everton. James McCarthy närmar sig comeback, men väntas inte medverka i just den här tillställningen. Märk väl att Morgan Schneiderlin nu är tillbaka från sin avstängning. Trots avbräcken kan Everton mönstra en relativt start startelva, speciellt i den defensiva delen av laget. Där känns det som att bitarna har fallit ganska väl på plats, även fall det fortfarande saknas en del i offensiven.

Atalanta lär inte heller vilja ta några större risker här. Båda lagen är nog nöjda med att slippa förlora i premiäromgången.

Därför spelar vi båda lagen INTE göra mål till 1,91 gånger degen hos bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål – nej
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, torsdag 14/9
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: