Speltips Bilbao Getafe 25 januari 2020

Speltips inför Athletic Bilbao – Real Madrid 18/3: Bud på skräll

Fortsätter Real Madrid slira i Primera Divisións titelstrid? Lördagseftermiddagen bjuder på en match mellan dem och Athletic Bilbao på San Mamés Barria och då är det långtifrån omöjligt att de kan ställas inför vissa problem.

Fullt stabilt är det inte i Real Madrid, som stått för en del onödiga poängtapp under 2017 och således på allvar släppt in Barcelona, och även Sevilla, i titelstriden. Nu förlorade dock de förstnämnda oväntat borta mot Deportivo La Coruna förra veckan, vilket det betyder att ”Marängerna” vid händelse av en vinst här ökar avståndet till dem till fem pinnar.

Frågan är; tar de chansen?

Athletic Bilbao är en av de klubbar som undertecknad hade velat få bättre besked från. De förväntas vara en kandidat för Champions League-platserna, men inte förmått att hålla den standarden och är inte bättre placerade än sjua när serien är 27 omgångar gammal. Aktierna kan stärkas under serieslutspurten, men inte i den mån att en CL-plats ska kunna lösas.

Hemmalagets centrala balansspelare Mikael San José är avstängd och Sabin Merino skadad. Real Madrid har frågetecken runt Raphael Verane och Pepe.

Inte förlorat på 19 raka hemmamatcher

Ger Athletic Bilbao toppchans att lösa minst en pinne här. Knappast någon “walk in the park” för Real Madrid.

Bilbao kommer från en suverän prestation när de värjde undan ärkerivalen Real Sociedad med 2-0 – på bortaplan. Utmärkt resultat och det finns all anledning att vara hoppfull inför framtiden.

Real Madrid lyckades till sist vinna över Real Betis efter ett sent mål senast. 2-1 på Santiago Bernabéu. Knappast något styrkebesked, resultatet eller insatsen. Man känns inte alls så stabila just nu, som under 2016.

På hemmaplan är Athletic Bilbao fantastiskt svåra att handskas med. Inte en enda av de 19 senaste har förlorats och under den perioden kan vinster över motståndare som Barcelona och Villarreal räknas in.

Det är uppenbart – San Mamés Barria är ingen arena man åker till och joggar hem tre poäng från. Istället? Skrällbud!

Sticker ut hakan; 2-2!

Athetic Bilbao +0,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de förlorar med uddamålet – synas till 2,02 x insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Athletic Bilbao +0,75 mål (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:15, lördag 18/3
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 20%
X: 24%
2: 59%
Över 2,5 mål: 63%
Under 2,5 mål: 41%