28 november 2018 Atlético Madrid Monaco Speltips

Speltips inför Atletico Madrid – Qarabag FK 31/10: Degen satsas på hörnor

Atletico Madrid har kniven mot strupen när Champions League kliver in i del två av gruppspelet. Här gäller det att resa sig innan det är för sent. Qarabag FK hoppas göra livet surt för spanjorerna.

Så här tre omgångar in i Champions League-gruppspelet är pressen överraskande nog på Atletico Madrid, som dessutom spelat ganska knackigt även i det inhemska ligaspelet.

Tre omgångar in i gruppspelet i Champions League står laget på blott två inspelade poäng och har därmed tre poäng upp till en slutspelsplats. Med andra ord är det hög tid att växla upp om drömmen om slutspel i vår ska hållas vid liv.

Matchen hemma mot Qarabag FK – ett lag som stretade emot hela vägen till en poäng senast lagen möttes – blir en riktig nyckelmatch för att inte tappa mark ytterligare. Här har spanjorerna helt enkelt inte råd att tappa poäng. Det är dessutom en match som laget ska vinna tämligen enkelt – åtminstone på pappret.

Konstant tryck från hemmalaget

Qarabag FK är visserligen inget lag som lägger sig ner och dör hur enkelt som helst. Under inledningen på den här säsongen har laget alltså tagit poäng hemma mot Atletico Madrid och stretat emot bra mot AS Roma. Å andra sidan vittnar 6-0-förlusten mot Chelsea om att laget har en ganska bra bit upp till de stora lagen egentligen.

Koke och Yannick Carrasco är tveksamma till spel efter att ha missat ett par matcher och kommer att testas sent. För gästernas del är nyckelspelaren Dino Ndlovu avstängd, medan Badavi Huseynov, Tarik Elyounoussi och Eltun Turabov är skadade.

Vi kan inte tänka oss någonting annat än ett konstant tryck från hemmalaget, som traditionellt är erkänt starka på hemmaplan. Här får ett defensivt inriktat Qarabag FK verkligen kriga för att hålla tätt. Det lär leda till en hel del hörnor.

Atletico Madrid över 6,5 hörnor spelas till 1,91 gånger insatsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Atletico Madrid över 6,5 hörnor
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, tisdag 31/10
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 88%
X: 10%
2: 2%
Över 2,5 mål: 60%
Under 2,5 mål: 43%