30 januari 2020 Barcelona Leganés Speltips

Speltips inför Barcelona – Deportivo La Coruna 17/12: Lyckan testas på kortmarknaden

Oddset kanske inte ser ut som det sexigaste möjliga, men finns det inte lite värde i det? Tankar, speltips och allt inför matchen mellan Barcelona och Deportivo La Coruna tar ni del av här.

20:45 är det avspark – en fin match att sätta punkt för veckan med – och om ni vill se den, streamas den helt utan kostnad hos Unibet. Hämta din välkomstbonus hos dem här, på 200% extra upp till 1 000 kronor!

Här har Barcelona en toppchans att spurta ifrån i toppen, när de, med en match mindre spelad än tabelltvåan, har en trea ner till dem. I samband med mästarna Real Madrids lilla sammanfall under spelåret, har katalanerna fått en superchans att åter ta över kronan i den spanska klubbfotbollen. Så ser det ju också ut att bli.

Lite liknande situation som för Barcelona inför matchen, är även Deportivo La Coruna i – men i en annan ände av tabellen. De parkerar på platsen ovanför strecket, har tre pinnar ner under det och en match mindre spelad än närmsta konkurrent underifrån. Chans att ta avstamp på allvar, men vi ska också ha fötterna på jorden och inse att det vore en knall modellen större om Deportivo skulle undvika en torsk på Camp Nou.

De spelare som inte finns disponibla för bortalaget är Gerard Valentin och Fede Cartabia medan Raúl Albentosa rapporteras vara fifty-fifty för spel. Barcelona saknar Rafinha, Ousmane Dembélé och Samuel Umtiti.

Ett heltal fel

Har inte kära Unibet ställt ut fel kortlina här? Det menar undertecknad bestämt – och det är bara att ta nyttja av. Oddset för spelet, som ni hittar nedan, är förvisso bara på 1,54, men det räcker och blir över som chanserna ser ut.

3,5 är den på – medan andra konkurrenter är på 4,5 – och då lockar överspelet starkt.

Deportivo kommer behöva använda en hel del tjuvknep, näbbar och klor för att kunna sätta stopp för Barcelona. Lätt hänt att gränsen för vad som är okej eller inte passeras. Men det ska också nämnas att katalanerna sällan är perfekta i den månen heller, utan har drabbats av en hel del ostskivor under året, i snitt nästan två per match.

Det samlade snittet i Barcelonas matcher, antalet ostskivor, är på 4,4 stycken. Deportivos är på hela 5,3. Då ska det också nämnas att de röda korten alltså inte räknas in, vilka rättas som två till antalet i statistiken hos Unibet och flera andra bookies.

Huvuddomaren Antonio Mateu har dömt tio raka matcher där 3,5-kortslinan passerats. Elfte i raden nu?

Över 3,5 kort tas till 1,54x.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 3,5 kort
Odds: 1,54 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kronor bonus!)
Spelstopp: 20:45, söndag 17/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 91%
X: 7%
2: 4%
Över 3,5 mål: 64%
Under 3,5 mål: 40%