30 januari 2020 Barcelona Leganés Speltips

Speltips inför Barcelona – Sevilla 4/11: Svårt att rå på katalanerna

På Camp Nou är det få som rår på Barcelona. 17 raka seriematcher har de vunnit på arenan och det skulle krävas en skräll modellen större för Sevilla att bryta den sviten. Given etta?

Barcelona spurtar mot Primera División-titeln. Med nio matcher vunna, ett kryss och en nolla i förlustkolumnen hittas de på förstaplatsen och den enda konkurrent som, åtminstone just nu, har lite känn på dem är Valencia jagandes fyra pinnar underifrån.

Det kanske mest imponerande är att katalanerna endast släppt in tre mål under dessa tio matcher – att jämföra med tabelltrean och mästarna Real Madrids nio. Glappet mot dem är på hela åtta poäng, så det värsta av hoten håller på att skakas av.

Utöver det är en plats i Champions League-slutspelet i praktiken klart, trots att det bara blev en pinne, 0-0, i bortamatchen mot Olympiakos i veckan.

Som vi blivit vana med de senaste åren är Sevilla i det här skiktet bakom den absoluta toppen, nu som femma. De fick en flygande start på säsongen med fyra segrar och ett kryss, för att nu ha förlorat tre av de fem senaste seriematcherna. Under den vecka som varit inför matchen har det blivit två 2-1-vinster – ena mot Spartak Moskva i CL och andra mot Leganés här i La Liga.

17 raka hemmamatcher vunna i Primera División

De vunna matcherna till trots – Sevilla imponerar inte alls, varken i spelet eller med resultaten. Att då ställas inför världens kanske tuffaste bortamatch, Barcelona på Camp Nou, är lite av en mardröm. Såklart.

Precis som situationen varit förut, börjar bortaspelet bli lite av ett spöke för Sevilla. Innan cupvinsten mot Cartagena, huserandes i tredjedivisionen, hade fyra raka förluster åkts på – tre av dem med marginal och endast ett mål framåt i samtliga.

Starkare blir inte Sevillas aktier när Daniel Carrico, Nico Pareja och Joaquin Correa, alla skadade, saknas.

Glöm bortakrysset mot Olympiakos – knappast panik efter det heller… – och Barcelona är i toppform. Treorna bara radas upp på löpande band och, som nämnt, har 17 hemmamatcher på raken i Primera División slutat upp i vinster. De fem under spelåret, alla med minst två baljors marginal.

Fjolårets identiska möte slutade 3-0 till katalanerna. Undertecknad tror på liknande siffror nu.

Barcelona -1,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de vinner med exakt två mål – är värt att syna till 1,73 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Få 4,0 istället för 1,18 på att Barca vinner

Nya kunder hos Betfair får just nu hela 4,0 gånger pengarna istället för 1,18 att Barcelona vinner mot Sevilla. Klicka här för att ta del av kampanjen.

Speltips:

Speltips: Barcelona -1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (1 250 kronor bonus!)
Spelstopp: 20:45, lördag 4/11
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 82%
X: 12%
2: 7%
Över 2,5 mål: 78%
Under 2,5 mål: 26%